ברחוב 101 בברודווי שבניו יורק נפתחה מחדש גרסה חדשה של Silver Moon Bakery - מאפייה ותיקה, שהייתה ידועה בעיקר בחלות שלה ונסגרה במרץ האחרון לאחר 24 שנות פעילות.
אולם, לאחר סגירת Silver Moon, פנו אליו עובדים מהמאפייה בבקשת עבודה, והוא החליט לשלב כוחות ולהחיות את המותג. באפריל פתח אלגו קמפיין GoFundMe למימון המהלך, שגייס עד כה כ־14 אלף דולר. לדבריו, היוזמה נולדה בעקבות לחץ קהילתי: "הקהילה דחפה אותנו לפעול, כי ברשת זה היה בלתי פוסק - 'מי ייכנס לנעליים? איך מתקנים את זה?' היה ברור שצריך לתת לזה תשומת לב".
כעת המקום פועל תחת השם הזמני "No Name Bakery", אך השם צפוי להשתנות. אלגו מספר כי ההכנות לפתיחה היו מהירות: "דילגנו על כל הצ'קליסט, אפילו על שלט - פשוט פתחנו את הדלתות והכנסנו אנשים". כמו בעבר, המאפייה מציעה חלות (הפעם זמינות מדי יום), לחמים ומאפים, כולל מנות יהודיות מסורתיות כמו אוזני המן, סופגניות ודבשיות, וגם מאפים ייחודיים פחות מוכרים כמו מצה תחרה בסגנון איטלקי וטייגלעך - בצק מבושל בדבש מהמסורת האשכנזית. בשלב זה, התפריט של Buttercup טרם שולב, אך מתוכננים להיכנס בהמשך גם סלטים, כריכים, מרקים ובורקסים.