טעימה ודיאטטית: פשטידת כרובית וצ'יה שמתאימה לכל ארוחה

בפינת המתכון של דוקטור מאיה רוזמן ב-103FM, הציגה התזונאית מנה פשוטה להכנה שיכולה לשמש רכיב חלבון איכותי בתפריט היומי שלכם

לוגו 103fm צילום: באדיבות 103FM
פשטידת כרובית
פשטידת כרובית | צילום: אינג אימג'

• כרובית בינונית (בערך 800 גרם או שקית קפואים)

• 3 ביצים

• קופסה 250 גרם קוטג' 3%

• 2 כפות אבקת מרק פטריות

• בצל סגול קצוץ

• חצי כפית אבקת שום גבישי או שיני שום כתושות

• פפריקה

• כורכום

• כף צ'יה (עשיר באומגה 3)

1. מבשלים כרובית בינונית עד שהיא נהיית רכה.

2. מועכים לפירה ומערבבים עם 3 ביצים.

3. מוסיפים את כל המצרכים ומערבבים.

4. אופים את כל הבלילה בתבנית עגולה ב- 180 מעלות כ- 40 דקות

הפשטידה כולה מכילה 850 קלוריות. אפשר לחלק לשישה חלקים גדולים. כל מנה גדולה כזו יכולה להיות במקום מנת החלבון של הארוחה. כמות הקלוריות למנה היא בערך 140 קלוריות של חלבון איכותי.

תגיות:
דיאטה
/
מתכונים
/
פשטידות
/
כרובית
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף