מלטביה ועד סרי לנקה: כ-50 חברות מזון משתתפות בשבוע האוכל בת"א

עשרות חברות בינלאומיות, מ-30 מדינות שונות, משתתפות באירועי שבוע המזון והמשקה שנפתח אתמול בגני התערוכה. בין המוצרים: חלבה מרוסיה ואפרסקים משומרים מיוון

משה כהן צילום: מעריב אונליין
הביתן הטורקי, שבוע האוכל בת"א
הביתן הטורקי, שבוע האוכל בת"א | צילום: סיון פרג'

מהצד הישראלי ניתן דגש למוצרים חדשים מתחום הבריאות ואיכות הסביבה, כמו סופגניות מקמח מלא במגוון טעמים, "מונבטים" – לחמים מהצומח וכוס נייר שנסגרת ללא מכסה פלסטיק.

נשיאת קבוצת שטיר לארגון כנסים ותערוכות ישראלה שטיר ומנכ"ל הקבוצה גיל שטיר הכריזו על פתיחת תערוכת המזון זו השנה ה־34 ברציפות, בנוכחות שגרירים ודיפלומטים ובכירים בתעשיית המזון הישראלית. השניים ציינו כי השנה תעמוד התערוכה בסימן השינויים העוברים על ענף המזון בעקבות החוק החדש הפותח את השוק לתחרות מחו"ל וכן על סימון המוצרים והדגש על הערכים התזונתיים.

תגיות:
אוכל
/
גני התערוכה
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף