ביקרנו בה בעבר וחיבבנו אותה, אם כי האוכל בזמנו היה, לפחות בעינינו, ממוצע. נדמה שהשנים עשו לה טוב; ייתכן שזה הניסיון, אולי התפריט החדש, הפידבקים שקיבלו מהקהל, אבל התוצאה היא מנה אחר מנה שיצאו מהמטבח השקוף מריחות נפלא, בעלות פרזנטציה יפהפייה וטעימות עד מאוד.
מאפה צ'יפורה (115 שקלים) הוא מנה שכולה חוויה: לשולחן מובא מגש נירוסטה ועליו לחם אפוי סגור. המלצר התורן בוצע את הלחם בעזרת סכין, ומתוכו נגלה מראה של שני נתחי דניס ברוטב אדום. רוטב הסלסה הפיקנטי מוגש עם אנטיפסטי של בצל וגמבות, שום קונפי, קרם חציל, בזיליקום, אורוגולה וכוסברה. נתחי הדג עשויים במדויק, עדינים ועסיסיים.