כחובבת ישול לא קטנה , תמיד הייתי מצטרפת לחברים-בעלי מסעדות , לשיטוט הראשוני שלהם בחנויות המקצועיות, המיועדות בעיקר לקהל המקצועי ומכילות שפע של כלים, גאג'דטים, ומוצרים למטבחים המקצועיים. על הדרך הייתי קונה לי סירי רוטב קטנים, כוסות יין שוות וכל מיני קטנות שהיו הרבה יותר זולים מהחנויות במרכז העיר.
לאור המצב בתקופת הקורונה שבו נסגרו כל המסעדות וציוד שאמור היה להגיע למסעדות לקראת החלפת התפריטים ועונת הקיץ נשאר בחנויות, הבינו בארגל שהבשלן הביתי שמצא את עצמו מתנסה בשפע של מתכונים, תופס כרגע את מקום המסעדות, והרצון של אותם בשלנים להתמקצע הוא הפתרון הנוכחי לשפע הציוד שנשארו בחנויות. וככה כולם מרוצים.