בזכות הטעם והריח: המקומות ששווה לבקר בהם גם בקורונה
"הקורונה פגעה קשות בענפי התיירות והמזון", מספר בעל המיזם "על המפית", שמחבר בין מטיילים לעסקים קטנים, גם בקורונה. במקביל, המלצה על המסעדות הטובות בשרון ששוות טייק אוואי
אלון צרפתימסעדה, אילוסטרציה| צילום: אבשלום ששוני4גלריה''ריחות וטעמים'' על טהרת המטבח העיראקי| צילום: אפיק גבאימנת באן מי במסעדת ''דלי אסיאתי''| צילום: אסף קרלההפנינג חנוכה 2020 ''חדשות האוכל''| צילום: מקסים סרדיוקובתגיות:מסעדות/ אוכלהתרעות פיקוד העורף