דו קיום בצלחת

השף רמי אבו ליל וצוות מלון רמדה אוליביה נצרת מארחים לסופ"ש קולינרי את השף עינב אזגורי, עיתונאית היין מירה איתן ואיש האוכל דוד קישקה

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
השפים רמי אבו ליל ועינב אזגורי.
השפים רמי אבו ליל ועינב אזגורי. | צילום: חיים יוסף

מחיר הסופ"ש הכולל 2 לילות, טעימת היין, ארוחות הערב החגיגיות, הסדנאות והסיורים יעלה 2950 ₪ לזוג.

תגיות:
אוכל
/
נצרת עילית
/
נצרת
/
אוכל ערבי
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף