הערביה החיפאית שלא כדאי לפספס

נג'מה החיפאית מביאה מטבח ערבי מודרני שחוטא מידי פעם להגזמות אבל מביא חומרי גלם מדהימים ושירות מתוקתק לכדי ארוחה כיפית.

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
פתיחת שולחן בנג'מה
פתיחת שולחן בנג'מה | צילום: אנטולי מיכאלו
3
גלריה

חיפה טומנת בתוכה מגוון מרתק של קולינריה שבעיני, כתל אביבית, הוא הרבה יותר מכל עיר אחרת , אפילו תל אביב וירושלים. משהו בהרמוניה הזו שיש בעיר משלב בצורה טעימה במיוחד מגוון של מטבחים בלי הפוליטיקה של ירושלים ובלי השואו של תל אביב.

השף אסיל שריף היה אחד מהפיינליסטים של מאסטר שף דובאי, כן כן, ויש בו את הרצון לעשות יותר מאוכל ערבי קלאסי, אולי בגלל זה נג'מה לפעמים חוטאת במנות מצועצעות במקום לתת לחומר הגלם לדבר. מצד שני אנחנו הישראלים אוהבים אוכל ערבי קלאסי - מה שמונע משפים ערביים להתפתח לא פעם, יש בנו את הרצון לשמר אותם סביב החומוס והשישברק.

נוצץ ועשיר, נג'מה חיפה
נוצץ ועשיר, נג'מה חיפה | צילום: אנטולי מיכאלו
כמו חטיפים, שישברק בנג'מה
כמו חטיפים, שישברק בנג'מה | צילום: אנטולי מיכאלו
תגיות:
חיפה
/
אוכל ערבי
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף