מעבר לכך, תן ביס גם סיפקה עבורנו נתונים על הטרנדים החמים, שהזמנתם קפצה במאות אחוזים לאורך השנה. למשל, טעמי הגלידה האהובים ביותר השנה היו בייגלה שוקולד חלב, קינדר בואנו וקרמל מלוח. עוד כיכבו ברשימת ההזמנות הן מנות כמו מאקי דג, פוקי סלמון ועוף מטוגן. לצד מנות אלו בלט במיוחד גם טרנד הטבעונות, שעלה בכ-10 אחוזים והמנות המובילות הן אטריות סובה, כריך מקושקשת טופו ושווארמה כרובית.
בהולנד המנות המוזמנות ביותר השנה היו מוקפץ, פיצה מרגריטה והטרנד המקומי שכולל מנת צ'יפס עם בשר, גבינת גאודה וירקות. בשוויץ שמרו על הג'אנק פוד חזק עם מנות כמו פיצה, המבורגר וצ'יפס, ואילו בפולין בראש הטבלה התמקם הבאטר צ'יקן ואחריו צלעות חזיר.
"אנחנו רואים שגם ב-2021 יותר ויותר ישראלים בוחרים להזמין אוכל הביתה" אמרה מנכ"לית תן ביס, נורית שקד. זו מגמה שאנחנו מזהים בשנים האחרונות וקיבלה תאוצה עם התפרצות הקורונה. גם בישראל וגם בעולם מבינים היום שלהזמין אוכל הפך לבילוי בפני עצמו, ואנחנו צופים לראות עלייה בביקוש גם במהלך 2022. מעניין לראות שהזמנות הגלידה הביתה קפצו בשנתיים האחרונות והפכו להיות מוצר צריכה כמעט בכל בית. זה טרנד שכאן כדי להישאר".