לשתות כוסית ויסקי עם חיים כהן| חדשות האוכל

מסושי מקסיקני במוג'וסאן, דרך הרינג וסלט ביצים אצל שרי אנסקי בנמל ועד אוכל יווני אצל השף גיא פרץ או אוכל ערבי אצל השף נשאת. כל מה שחדש ואתם חייבים לטעום נמצא ממש פה בכתבה

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
ויסקי עם חיים כהן
ויסקי עם חיים כהן | צילום: מודרן טוקינג
6
גלריה
מוג'וסאן.
מוג'וסאן. | צילום: שני בריל
סידרת צוקים יקב בינימינה
סידרת צוקים יקב בינימינה | צילום: יחצ

״אל טראס״. רמת ים 50, הרצליה פיתוח, אל מול הים. 09-8781716 שעות הפעילות ארוחות בוקר 9:00-12:00, שבת 09:00-13:00. צהריים וערב 12:00–00:00.

ארוחת בוקר ב''אל טראס'', הרצליה
ארוחת בוקר ב''אל טראס'', הרצליה | צילום: אנטולי מיכאלו
פסטיבל סיפורי מרק באשדוד
פסטיבל סיפורי מרק באשדוד | צילום: Funia

בין המנות שיוגשו: לאפה תרד בטאבון – בצק ממולא תרד ובצל, פאתה חומוס על מצע של עולש בר, ריזוטו פריקי וחוביזה, חוביזה על מצע לבנה ושמן זית, מדפונה כבש על מצע של עכוב, קבאב טלה על מקל שומר בר ועוד.

סנדוויץ' בשר מפורק של מוזס
סנדוויץ' בשר מפורק של מוזס | צילום: גיל אבירם
תגיות:
המבורגר
/
סושי
/
מסעדות חדשות
/
אוכל ערבי
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף