מקובנה ועד בורקס: גיל חובב מבשל אוכל ילדותו הירושלמית

'עדניה', המעדניה של השף נדב מלין, משיקה חלל אירוח קולינרי חדש ומארחת את גיל חובב, שיבשל אוכל מלא זכרונות ילדות ירושלמית

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
קובנה של גיל חובב
קובנה של גיל חובב | צילום: דוד מויאל
2
גלריה

בהפנינג השמח, יוצע מבחר עצום של מנות מיצרנים מקומיים קטנים ואיכותיים, שניתן יהיה לאכול במקום או לקחת הביתה. בליבת היריד - מנות ירושלמיות המבוססות על המורשת המשפחתית של משפחת חובב הירושלמית, לצד משקאות חמים, אלכוהול משובח, והמון ערק. כמו כן, מבקרי היריד יוכלו לקחת הביתה חוברת מתכונים אישית המאגדת את המנות והמתכונים של חובב, לצד הסיפור המשפחתי ההומוריסטי, שעומד מאחורי כל מנה ושופך אור על ילדותו הירושלמית.

קובה סלק של גיל חובב
קובה סלק של גיל חובב | צילום: דוד מויאל

עוד ביריד: מוצרי מזון ישירות מהיצרנים: שמן זית מחוות מרום, קרמיקה וכוסות באר של רנה לוי, רטבים חריפים של MR PEPPER, וויסקי ואלכוהול ישראליים של מילק & האני, מוצרי קפה של אגרו קפה, יין של יקב עגור, תזקיקים וליקרים של הולנדר, לחמים ומאפים של בית לחם,  פרחים יפים לשבת ועוד המון תוצרים משובחים.

'עדניה' הוקמה בשיתוף אנשי המשתלה ושף נדב מלין, ממובילי תנועת סלואו פוד בישראל. ההשראה להקמת 'עדניה' מקורה ברשת Eataly האיטלקית, לקדם תרבות קולינרית מקומית ולהנחיל את ערכי הסלואו פוד לגסטרונומיה מקיימת וייצור מזון ׳טוב, נקי והוגן׳.

תגיות:
ירושלים
/
בורקס
/
גיל חובב
/
אוכל ירושלמי
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף