כבר תקופה שטאקריה, שהייתה מאז ומתמיד מעוז אוכל מקסיקני- אמריקאי מהיר, מדשדשת. אם פעם המחשבה הכי קטנה על בוריטו בשר וערימת נאצ'וס היו מובילים אותי כסהרורית אל מחוזות הטאקריה, היום, לאחר שנחלתי כמה וכמה פעמים אכזבות מאיכות המנה, המחיר והחומרי הגלם, אני יכולה לומר, המלכה גוססת, יחי הנסיך החדש.
גולדן בוריטו שייך לקבוצה ותיקה ומוכרת בעיר שהקימה גם את קפה "הסטריט", מוותיקי בתי הקפה בתל אביב ואת הג'ין סופרים קלאב- בר הג'ין הגדול והראשון בארץ לצד עוד כמה פרוייקטים מרתקים. בהחלט קבוצה שיודעת לעבוד.
מה תרצו- בוריטו או קערה?
קודם כל מחליטים מה הבסיס שאתם רוצים, כלומר החלבון, ניתן לקבל תבשיל בקר, תבשיל עוף, קריספי צ'יקן, רידיפיין מיט (תחליף בשר), או שרימפס, בהחלט מגוון מרשים. נותר לכם להחליט האם בא לכם בוריטו או קערה (המגיעה עם 2 טורטיות קטנות מקמח תירס) ומשם תקבלו מלא אופציות ליצירת הביס המושלם.