ליאור גר בגרמניה ובאותה תקופה הוא עבד בבר ובישל מהצד. בשלב מסויים הגיעה הזדמנות לעבוד בתור השף של מסעדה ויאטנמית, אבל בשביל זה הוא היה חייב לעבור את האמא שמנהלת את המסעדה וללמוד ממנה איך מכינים את המרק. אחרי תקופה ארוכה שבה האמא, שלא מדברת אנגלית וליאור שלא מדבר גרמנית או ויאטנמית, עשו שוב ושוב נסיונות (וליאור חטף לא מעט מכות על היד כל פעם שהוא פישל), ליאור התחיל לנהל את המסעדה ובעיקר למד את המתכון למרק הוויאטנמי הכל כך נחשק.
חוץ מהמרק ליאור גם מכין מנה טבעונית שהוא רוקח לבד בדמות קארי ירוק עם טופו מעולה, וגם אופציות לארוחה גדולה כגון ארוחת מרק ל-6-8 אנשים, שכוללת: 5 ליטר מרק ומגש של בשרים ותוספות או אוסובוקו שלם עם תוספות. אם יש לכם מזל אז תוכלו למצוא גם בטן חזיר צלויה מדהימה ודאמפלינגס שליאור עושה - רק אל תשכחו להזמין מראש. אם אתם גרים באיזור. אין מינימום הזמנה.