איזה נתח בשר הכי שווה ליום העצמאות הקרוב? תנו למומחים לבחור בשבילכם

שלושה מומחי בשר הפזורים ברחבי הארץ בחרו כל אחד נתח ייחודי וסיפקו עבורנו את כל הפרטים שתצטרכו לדעת לקראת חג המנגלים הקרוב. מבחירת הנתח בקצבייה ועד מידת העשייה המושלמת | אלו כל הפרטים

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
נתח אסאדו משובח
נתח אסאדו משובח | צילום: יחצ
4
גלריה

יום העצמאות הוא חג המנגלים והברביקיו הרשמי של הישראלים. רגע לפני החג, שוחחנו עם 2 שפים על הדרכים להפוך את החג לחגיגה קולינארית: איזה נתח לבחור ואיך בדיוק להכין? חג עצמאות שמח

שיפודי פיקנייה
שיפודי פיקנייה | צילום: יחצ

לגבי התבלינים ממליץ שף גדי אולשנסקי שלא להגזים: "לנתח טעמים מדהימים והוא לא זקוק ליותר ממלח פלפל ובמקסימום גם מעט שמן זית".

נתח אסאדו
נתח אסאדו | צילום: יחצ
אנטריקוט על העצם (טומהוק)
אנטריקוט על העצם (טומהוק) | צילום: נטע מייסלוס

בצלייה עקיפה חובה לעבוד עם נתח עבה, אחרת הסטייק יתייבש. כאשר מידת העשייה הרצויה מוכנה, לוקחים את הסטייק וצורבים אותו דקה שתיים מכל צד על אש גבוהה לקבלת קרמול על הבשר. ניתן לעשות זאת על הגריל במקסימום, או על מחבת מברזל יצוק. חגיגת הטעמים שנוצרת, היא למעשה תגובת מאייר. תגובת מאייר היא תגובה כימית בין חומצת אמינו לסוכר המתרחשת במוצרי מזון במגע עם חום.

תגיות:
בשר
/
יום העצמאות
/
שפים ישראלים
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף