כשנדב ודניאל הגיעו אל תוכנית האוכל MKR הם יצרו באזז בעיקר בגלל המתיקות הרבה והזוגיות המתוקתקת שהם שידרו לכל עבר. מפה הדרך להצלחה הייתה מהירה וסשן משלוחי האוכל שלהם וגם הפופ אפ שנפתח בשרתון היו הצלחות וסללו את הדרך למסעדה שנפתחה לאחרונה.
הניואנסים המקומיים מתבטאים במנות כמו "גנג רום קוואן פלה" - קוביות דג ים, הל שחור, שורש כורכום, שאלוט ואטריות קריספיות, שהרגיש לי קצת כמו תבשיל בשר מעושן בגלל ההל והכורכום שיצרו רוטב מאד טעים אבל מאד דומיננטי שהשתלט על הדג הנא לחלוטין, ה"נאם טק"-סלט נתחי שייטל בגריל פחמים, ירוקים תאיים, למון גראס , בצל סגול, תאי צ'ילי ושבבי אורז קלוי, היה נהדר, פה הייתה חריפות בסגנון איסאני, לא מוגזמת אבל כזו שנותנת בעיטה קטנה בפה. גם הנקניקיות המותססות היו ביס כיפי ובועט, לא מתובלות עז כמו בקאב קאם אבל מתובלות היטב לצד רוטב פלפלים מותססים מעולה, את הקו של ראשונות מסקרנות סיימה מנה כיפית של שרימפס קריסטל נא מתובל בגלנגל, כוסברה, קשיו ושמן צ'ילי.
סיום מתוק מושלם
הקינוחים תמיד היו עקב אכילס של מסעדות תאילנדיות ופה נדב ודניאל משחקים אותה עם קינוחים של הקונדיטורית גל שטיין שהעיפו אותנו. טעמנו שני קינוחים מעולים: שכבות של עוגייה דקיקה ופריכה בטירוף ובניהן קרם בננה ושוקולד בלונדי, אננס וחלב מרוכז, מה שיצר ביס חמצמץ, מתוק בצורה מאוזנת וקריספי - ממש הפתעה. קינוח נוסף שממש אהבנו היה סוג של פלאן מאגוז תאילנדי קרמלי במיוחד שגם הוא לא היה מתוק מידי והיווה סיום נהדר לכל הארוחה.
קוקו תאי
הרברט סמואל 105 חוף פרישמן תל אביב
ימים- א' -ו'
החל מהשעה 19:00
טלפון: 077-9386286