המתכון המנצח של תנובה: לביבות טופו ובטטה טבעוניות בתיבול אסייתי

בעזרת כוס בטטה קלופה, חצי חבילה טופו פיקנטי, 3 כפות קמח ותלבינים תוכלו לקבל את מנת המחץ לשולחן שלכם

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
לביבות טופו
לביבות טופו | צילום: יחצ
2
גלריה
טופו אלטרנטיב של תנובה
טופו אלטרנטיב של תנובה | צילום: יחצ

מערבבים בקערה את כל המרכיבים למעט הקמח. מפזרים את הקמח על התערובת ומערבבים היטב. אם צריך מוסיפים כף מים נוספת. מחממים במחבת שמן לטיגון חצי עמוק. יוצרים בידיים לביבות מהודקות ושטוחות (לא עבות, כדי שגם הבטטה בפנים תתבשל) ומטגנים 2־3 דקות מכל צד עד שהן שחומות מבחוץ ורכות מבפנים. מוציאים לצלחת מרופדת בנייר סופג ומגישים.

תגיות:
תנובה
/
לביבות
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף