תוספת לקלתית:
למלית:
אופים כ־20 דקות עד הזהבה ומצננים לגמרי. שמים את מרכיבי המלית בקערת מערבל עם וו הקצפה ומקציפים לקרם חלק. מעבירים על הקלתית המצוננת, מפזרים את פירורי הקורנפלקס המקורמל, מכסים ומצננים במקרר 6 שעות לפחות לפני ההגשה.
תוספת לקלתית:
למלית:
אופים כ־20 דקות עד הזהבה ומצננים לגמרי. שמים את מרכיבי המלית בקערת מערבל עם וו הקצפה ומקציפים לקרם חלק. מעבירים על הקלתית המצוננת, מפזרים את פירורי הקורנפלקס המקורמל, מכסים ומצננים במקרר 6 שעות לפחות לפני ההגשה.