מתחילים בתה ומתוקים של חמש עם הקונדיטור אלון שבו, ממשיכים לתאילנדי בג'ירף ומסיימים בקוקטייל באימפיראל וגלידה של וניליה בלילה. סידרנו לכם יום מושחת מושלם
אסנת גואטהשעת התה עם הקונדיטור אלון שבו | צילום: דן פרץ7גלריהTHE COMMON איפריאל| צילום: בן יוסטרנספרסו| צילום: יחצתומאס זהר בג'ירף| צילום: יונתן בן חייםפיצה פיאצו| צילום: לירן מימוןוולדרוף אסטוריה| צילום: אסף קרלהגלידת אוראו ללא גלואן| צילום: שירן חי כהןתגיות:גלידה/ קרואסון/ קוקטייליםהתרעות פיקוד העורף