MINDFUL CHEF: פרויקט מקורי של ארוחות "קולינריה מודעת" בהובלת אפרת אנזל

פרויקט מקורי של ארוחות "קולינריה מודעת" בהובלת אושיית הקולינריה אפרת אנזל ושפים ישראלים מובילים בכל ארוחה, תארח אפרת אנזל שף אחר, יחד ייקחו אתכם למסע קולינרי מרתק ומעורר מחשבה

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
אפרת אנזל
אפרת אנזל | צילום: יעל לנץ

toMix, אתר מוצרי הפנאי והחוויות הייחודיות המשלבות תוכן מקורי ובלעדי משיק בשיתוף אושיית הקולינריה, אפרת אנזל, פרויקט מקורי וייחודי המבטא את המגמה המובילה בעולם הקולינריה – "קולינריה מודעת"

כמו בכלכלה, באופנה ואפילו בביוטי, כך גם במטבח.  נוסיף לטעם וליצירתיות גם מחשבה!  בזבוז מזון, תנאי סביבת חומרי הגלם, תנאי העסקה של העובדים  שמגדלים אותם ועוד...

במסגרת פרויקט MINDFUL CHEF אפרת אנזל והשף ענר בן רפאל מזמינים אתכם לערב חוויתי ובעיקר מאוד מאוד טעים  הכולל תפריט טעימות ייחודי עם מגוון מנות מוקפדות שבכל אחת מהן אספקט אחר של הקולינריה המודעת.

הארוחה כוללת סיור קסום עם השף בגינה האורגנית של מסעדת אלטער, הרצאה קצרה של אנזל על מהות המושג "קולינריה מודעת" וארוחת טעימות המבוססת כולה על תוצרת מקומית – מהאדמה ומהים – ארוחה שהיא שיר הלל לחומרי הגלם המאפיינים את העונה. כל מנה תלווה בהסברים מפי אפרת וענר, שיסבירו איך היא מביאה לידי ביטוי את הרעיון מאחורי המושג "קולינריה מודעת".

באלטער לא מסתפקים ברכישת ירקות ועלים טריים מספקים חיצוניים אלא מגדלים את התוצרת בגן ירק משלהם - בגינה האחורית של המסעדה, ברחוב הראשי של רמת השרון הוא רחוב סוקולוב.

MINDFUL CHEF עם אפרת אנזל והשף ענר בן רפאל

יום שלישי, 28.6, מסעדת אלטער, סוקולוב 79 רמת השרון

ארוחה תתקיים ב2 סבבים

סבב ראשון בשעה 18:00

סבב שני בשעה 20:30

תגיות:
אפרת אנזל
/
קולינריה
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף