תכירו את אחת היוזמות הקולינריות החשובות שקורות פה היום

לולו, המביא עופות חופש, בגידול איטי ותזונה טבעית מיוחדת, אל המטבח הביתי והמקצועי הוא מיזם של איש אחד שמנסה לעשות פה שינוי מחשבתי חשוב כל כך, שאם לא נעזור לו הוא יתפוגג

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
לולו עוף חופש
לולו עוף חופש | צילום: יחצ
4
גלריה

לולו התחיל בכלל כפגישה בין שלמה שיין - אח של יענקלה שיין ז"ל, איש אוכל ועד לאחרונה משווק ברווזים ויריב מלילי, הבעלים של הבית התאילנדי ואחד מאנשי הקולינריה החזקים בעיר. באותה פגישה התלונן מלילי בפני שיין על רמת העוף שיש בישראל -  אחת הבעיות הקשות שיש בקולינריה המקומית.

כלובי תרנגולות
כלובי תרנגולות | צילום: קירות שקופים
שלמה שיין והלולים שהוא בנה
שלמה שיין והלולים שהוא בנה | צילום: יחצ

הרצון של שלמה שיין לעשות שינוי הוביל אותו להשקיע את כל כספו וחייו בפרוייקט זה שהוא מאמין בו בטירוף. הוא השקיע בבניית לולים מיוחדים, בבניית תערובות מיוחדות שהוא מקבל ממגדלים, בחקלאים שהוא מאמין בהם שיגדלו את התרנגולות שלו כמו שצריך ובשחיטה נכונה שתספק לכם את המוצר הטוב ביותר. מה שאומר שהעלויות גבוהות, ששיין מסכן את כל מה שיש לו ושאולי החיסרון היחידי (שזניח בעיני) הוא המחיר של העוף.

לולו
לולו | צילום: שני בריל

יתרון נוסף הוא המשלוח, אפשר לקנות היום בכמה וכמה קצביות את העוף אבל תכל'ס בעיני הכי שווה להזמין ישירות משיין ולבקש להקפיא בהקפאה מיוחדת חלק מהעוף לשימוש עתידי. את העוף ניתן למצוא בלא מעט מסעדות פרימיום שסוף סוף יכולו להציע מנות עוף ברמה גבוהה.

אם הציבור לא יהיה חלק מהשינוי - השינוי לא יקרה והדרך שלנו לייצר את השינוי או לצרוך פחות עוף מפוטם ויותר עוף כמו לולו ומשק מלמדובכלל גידול מקומי בתנאים טבעיים. כי הדרך לצלחת היא חלק מהטעם.

ניתן להשיג לולו בקצביות ובמעדניות נבחרות או בטלפון: 050-972-9995

תגיות:
עוף
/
עוף טרי
/
עומרי בן לולו
/
עוף חופש
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף