פאייה ושאר ירקות | מבשלים אוכל ספרדי

המטבח הספרדי הוא אחד המטבחים היותר צבעוניים, מגוונים ועשירים שיש ולכן הטעמים שלו משתנים מאיזור לאיזור גם אם מדובר באותן מנות. הבאנו לכם על קצה המזלג טעימה מהמטבח הספרדי ובקרוב מדור שכולו טאפאסים

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
פאייה
פאייה | צילום: אסנת גואטה
3
גלריה

והפעם חזרנו היישר אל המטבח הספרדי הצבעוני שאנחנו, הישראלים, מאד אוהבים ואף מזדהים איתו לא מעט ואני אישית אוהבת מאד ולו בגלל הביסים הקטנים שיש בתרבות הקולינרית הצבעונית הזו.

לפני ואחרי- וכל זה זללנו כבר ב-11 בבוקר
לפני ואחרי- וכל זה זללנו כבר ב-11 בבוקר | צילום: אסנת גואטה

שנאכל משהו?

פאייה
פאייה | צילום: אסנת גואטה

ITS PAELLA TIME

פאייה צ'וריסו ופרגיות

תגיות:
מתכונים
/
בישול
/
אוכל ספרדי
/
פאייה
/
מתכון
/
בית ספר לבישול "בישולים"
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף