ערן שוורצברד פותח פטיסרי בולונז'רי בשרונה מרקט
השף קונדיטור, ערן שוורצברד, פותח את "ערן שוורצברד": פטיסרי-בולונז'רי בשרונה מרקט בתל אביב שתהיה חנות הדגל המשלבת אפיה וייצור במקום. בוויטרינות ועל המדפים תמצאו מגוון של מאפי בוקר, לחמים צרפתיים ואיטלקיים, עוגיות יבשות, עוגות בחושות, מוצריםללא קמח ולללא סוכר, מבחר של קרקרים מיוחדים על בסיס קמחים מבושמים בעשבי בר ועוד. אפשר לשבת במקום על כוס קפה ומאפה, או כריך וסלטי מעדנייה משודרגים שנעשו במקום.
מדי בוקר ייאפו ב"ערן שוורצברד" קרואסונים חמאה ושוקולד, מיני קוגלהוף שוקולד עם ג'נדויה; מיני קוגלהוף תפוזים מסוכרים ושקדים קלויים; שוסון (מאפה בצק עלים) במילוי קרם שקדים ותאנים; דנישים מתוקים ומלוחים כגון: דניש פרלינה פיסטוק; דניש קרם מלבי - ג׳לי ורדים, פיסטוקים ועלי ורדים; דניש קובייה במילוי קרם כפיר ליים, קוביות מנגו, עלי כוסברה וקוויאר קוקוס; דניש מלוח עם קרם גבינה, עגבניות צלויות, עלי זעתר וקרמבל שום שחור ועוד
רביעי, חמישי 2-3/11 בשעה 19:00 חצר היין של דלידה, OTOTO רחוב זבולון 9, תל אביב
מסעדת ארמון סהרה מציגה את ארוחת הסולטן .
מסעדת ארמון סהרה של השף נשאת עבאס מציעה את ארוחת הסולטן, ארוחה עשירה של 9 מנות שונות במחיר של 200 ₪ לסועד (מינימום 2 סועדים). תפריט רחב ומפנק שכל כולו מורכב מחומרי גלם תוצרת הארץ. ירקות, ליקוטים, שמן זית ממטע הזיתים של משפחת עבאס, בשר בקר וצאן שרק גדל במרעות עמק יזרעאל.
מסעדת דוניאזאד הצפונית מזמינה לחגיגה של ארוחה ים תיכונית
יאוזה משיקה משלוחים
בעקבות הביקוש ברגר קינג תהפוך את הסניף בדיזינגוף לטבעוני לחודש
כזכור, הקטגוריה החדשה מציעה את מנות ה-Veggie Whopper, קציצה מן הצומח הנצלית על הגריל, שמוגשת בלחמנייה יחד עם פרוסות עגבנייה, בצל, חסה, קטשופ, ממרח איולי טבעוני בסגנון מיונז ומלפפון חמוץ. המנה תהיה זמינה בכריך או כארוחת Veggie Whopper עם צ'יפס או טבעות בצל ושתייה, מנה נוספת היא חטיפי ה-Veggie Nuggets, נגיסי נאגטס קריספיים מן הצומח שגם מגיעים בארוחה.