מהמזרח הרחוק למרכז הארץ: ההזמנה האסייתית הבאה שלכם

מסעדת סאי האסייתית הכשרה החדשה היא פנינת חן קולינרית במתחם הבורסה רמת גן, המציעה קולינריה עשירה לצד חווית בילוי עם בר אלכוהול עשיר

שי רגב צילום: אור גפן
סושי SAI
סושי SAI | צילום: פזית אסולין
3
גלריה

המסעדה, שהושקה על ידי קבוצת המסעדנים איתי אהרון ורותם ושרון כהן, משלבת אווירה המאפיינת את המזרח הרחוק בלב ליבו של מתחם הבורסה וטעמים שמגיעים הרחק ממעבר לים. השף שרון כהן - בוגר תדמור בעל התמחות במסעדות מעל עשור, בין היתר בתאילנד, החליט להביא את כל הידע והנסיון שלו אל הצלחת הישראלית ולהבטיח לכם חוויה שתתאים לכל מטרה. בין אם תרצו ארוחה קטנה ואינטימית, אירוע מפואר או ארוחה עסקית קז'ואלית.

סושי SAI
סושי SAI | צילום: פזית אסולין

במסעדת SAI קיימת אפשרות להזמנת מגשי סושי לאירועים לחוויה אסייתית ייחודית, כשההיי לייט בתפריט הסושי הוא ה-ROLL STAR - רול מטוגן בציפוי פנקו חצוי לאורך, במילוי סביצ'ה דגים נאים (סלמון, טונה אדומה), בטטה, בצל ירוק, שומשום קלוי ופונזו טריאקי (64 ₪). זאת לצד מגוון מנות מסורתיות כגון מנת הפאד קפאו (אורז לבן מוקפץ, בשר בקר קצוץ, כרוב לבן, גזר, גמבה אדומה, פטריות שמפיניון, בצל ירוק וביצת עין- 62 ₪), נשנושי כנפי עוף פריכות (ברוטב צ'ילי מתוק וחמאת בוטנים מוקפצות ברוטב מזרח מערב, 12 יחידות- 42 ₪), טופו באן (שתי לחמניות מאודות במילוי טופו טמפורה, צ'ילי מתוק ומיקס ירוקים- 44 ₪) ועוד.

אז על אף שהאוכל מהמזרח הרחוק הפך לאחת המבוקשים ביותר בקולינריה הישראלית, ומסעדות עם טעמי הסויה והטריאקי כבר הפציצו את השוק, הפעם נראה שמדובר בהבטחה. SAI היא כביכול "עוד מסעדה אסייתית", אך בהחלט מצליחה (שלא כמו כל שאר המתחרות שלה) לדבר אל מספר רב של סוגי קהלים, שרוצים ליהנות ממנות סושי משובחות, מוקפצים מלאי טעם ורולים מיוחדים שלא תמצאו בשום מקום אחר.

המוקפצים של SAI
המוקפצים של SAI | צילום: פזית אסולין
תגיות:
ביקורת אוכל
/
רמת גן
/
אוכל אסייתי
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף