"אסור שאנשים ייפלו לטרנדים, חשוב שנראות מלהיבה תעלה בקנה אחד עם טעם ערב לחך"

לרגל עליית התוכנית החדשה בכיכובם, "קונדיTOUR" ברשת 13, שבה הם יוצאים לסיורי אוכל ברחבי ישראל, איציק וקרן קדוש מספרים כיצד נולד הרעיון, מדברים על המוסד הירושלמי הוותיק שלהם “קפה קדוש"

קרן אוזן צילום: אלוני מור
קרן ואיציק קדוש
קרן ואיציק קדוש | צילום: אבישג שאר ישוב
3
גלריה

אם אתם נמנים עם חובבי המאפים והקינוחים, סביר להניח שיצא לכם להכיר את המוסד הירושלמי הוותיק "קפה קדוש", שמנהלים הקונדיטורים קרן ואיציק קדוש. כמעט בכל יום ושעה שבהם תגיעו לבית הקפה המיתולוגי שפועל בעיר כבר 55 שנה, תיתקלו בתור משתרך. בין המנות המפורסמות של בית הקפה נמצאות "הכלה מאיסטנבול", קינוח ערמונים, וקפה עם קרואפין פטל - שילוב מושלם בין קרואסון ומאפין.

כעת איציק וקרן קדוש עולים מדרגה עם עלייתה של תוכנית טלוויזיה בכיכובם, "קונדיTOUR" ברשת 13 (כל יום שישי ב־15:00), שבה הם יוצאים לסיורים קולינריים בערי ישראל. "אנחנו מאמינים שתיירות קולינרית יכולה להניע קהלים מהארץ ותיירים מרחבי העולם לערי ישראל", אומרת קרן.

מקומות נסתרים

קפה קדוש
קפה קדוש | צילום: הדס פרוש , פלאש 90

חלוקת תפקידים

מתוך הצילומים לסדרה
מתוך הצילומים לסדרה | צילום: שירן כהן שי
תגיות:
מטבח
/
שפים ישראלים
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף