אם אתם נמנים עם חובבי המאפים והקינוחים, סביר להניח שיצא לכם להכיר את המוסד הירושלמי הוותיק "קפה קדוש", שמנהלים הקונדיטורים קרן ואיציק קדוש. כמעט בכל יום ושעה שבהם תגיעו לבית הקפה המיתולוגי שפועל בעיר כבר 55 שנה, תיתקלו בתור משתרך. בין המנות המפורסמות של בית הקפה נמצאות "הכלה מאיסטנבול", קינוח ערמונים, וקפה עם קרואפין פטל - שילוב מושלם בין קרואסון ומאפין.
כעת איציק וקרן קדוש עולים מדרגה עם עלייתה של תוכנית טלוויזיה בכיכובם, "קונדיTOUR" ברשת 13 (כל יום שישי ב־15:00), שבה הם יוצאים לסיורים קולינריים בערי ישראל. "אנחנו מאמינים שתיירות קולינרית יכולה להניע קהלים מהארץ ותיירים מרחבי העולם לערי ישראל", אומרת קרן.