כשמסעדה יפנית, ויאטנמית וצרפתית נפגשות וזה מצליח לעבוד

מתחם האוכל פוד טרמינל הוכיח שאפשר להגיש שניצל, סושי והמבורגר במקום אחד ולעשות את זה מושלם. אה וזה גם פתרון נהדר למשלוח לחבורה של רעבים חסרי החלטה

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
לאכול הכל מהכל וטעים
לאכול הכל מהכל וטעים | צילום: בועז לביא

פוד טרמינל של קבוצת "זה סושי" מאגד בתוכו ארבעה מטבחים שונים, בהובלת השף ניר כרמלי. מה יש במקום:  סושי מבית "זה סושי", מנות אסייתיות של מסעדת "וונג" הוותיקה מרוטשילד, המבורגרים של "ביג איב",ו-"Savage", שזה סוג של מטבח קלאסי שבא לתת מענה לאוכל יותר גבוה אבל עדיין שיתאים למשלוחים.

תגיות:
המבורגר
/
שניצל
/
סושי פירות
/
פוד טרמינל
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף