בין המנות שנבחרו: גיא ליב – שף תפעולי בחר במנת הכריות; ניר ליב – סו שף ואחראי תחום התססות בחר בטרטר בקר; רפאל – סו שף ואחראי תחום הדגים הנאים בחר היום, וייבחר תמיד, במנות הניגירי; אלינור כהן – סמנכלית תפעול בחרה במנת האורז המתוק הפריךtaizu&co.
בין המנות שנבחרו: גיא ליב – שף תפעולי בחר במנת הכריות; ניר ליב – סו שף ואחראי תחום התססות בחר בטרטר בקר; רפאל – סו שף ואחראי תחום הדגים הנאים בחר היום, וייבחר תמיד, במנות הניגירי; אלינור כהן – סמנכלית תפעול בחרה במנת האורז המתוק הפריךtaizu&co.