איטליה אהובתי

המסעדה האיטלקית הוותיקה בקאפיקו, חוגגת 8 שנים של פסטה ופיצה וזה תירוץ נהדר להרגיש קצת נאפולי בלי לטוס לשום מקום

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
בקאפיקו
בקאפיקו | צילום: אוראל כהן ברנסון
2
גלריה
איטליה לקינוח. בקאפיקו
איטליה לקינוח. בקאפיקו | צילום: אוראל כהן ברנסון

גם בקינוחים הלכנו על הקו הקלאסי, כי עם קלאסי לא טועים. טירמיסו קליל וקרמי, במתיקות עדינה, מה שהפך אותו לשונה מרוב המסעדות שאני מכירה, ועוגת גבינה עם קרמבל יוגורט ופירות יער, שילוב חמוץ–מתוק שסוגר את הארוחה בטעם של עוד.

ואם כל זה לא עשה לכם חשק לאכול שם – למסעדה נכנס בקרוב תפריט חורף חדש ומעניין, עם 8 מנות מחממות לחורף הקר, 4 סוגי פיצות חדשות ו-5 קוקטיילים מיוחדים!

אז למתי אתם מזמינים?

תגיות:
פיצה
/
פסטה
/
מסעדה איטלקית
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף