1.מוג׳רביה עם בשר או עוף בקר ופתיתי קוסקוס העשויים מבורגול עם פלחי בצל מבושל בציר עוף וגרגירי חומוס
2. קובה ניה - בשר נא בבורגול דק ותבלינים. מוגש עם "חוסה"- תבשיל של בצל, בשר טחון ותבלינים.
3. שיח אלמחשי - קישואים ממולאים בבשר וצנוברים, מבושלים ברוטב יוגורט חם.
3. עלי כרוב ולימון בצד - עלי כרוב ממולאים באורז ובשר בניחוחות שום.
4. ירך עוף מבושלת עם פריקה ארומתי ומופלא
כבאכה| כיכר קדומים 6, יפו העתיקה| 03-688-8843 | פרטים נוספים: יעל עזר-מאיה קרבט תקשורת 052-4078779