כריסמס, חנוכה וכל מיני מטבחים מכל העולם | חדשות האוכל

שבוע שכולו שפים שמתארחים אצל שפים אחרים, יפנים אצל מרוקאים, קונדיטורים אצל אנשי דגים והכל הולך להפוך לארוחות מטורפות ומיוחדות. על הדרך יש גם בראנץ ירדני מול הים וביסים יפנים באיזקאיה. כנסו לגלות

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
ביס יפני מרוקאי. בירה קירין
ביס יפני מרוקאי. בירה קירין | צילום: אמיר יעקובי
10
גלריה

מסעדת הדגים "מרלוזה" של בני הזוג מור חזן ודור אבן, פותחת את השנה החדשה עם פסטיבל חורף הכולל שלושה ערבי אירוח של אנשי קולינריה מקומיים מהמעלה הראשונה.

כתובת: חיים חבשוש 39 תל אביב

מסעדת מרלוזה
מסעדת מרלוזה | צילום: נועם פריסמן
המטבח של רמה
המטבח של רמה | צילום: איתמר גינזבורג

מייזון קייזר מביאים את שוק חג המולד הפריזאי

מייזון קייזר שמחה לפצוח במסורת חדשה ולהביא את חג המולד הצרפתי לתל אביב. החל מה-21 בדצמבר, ייפתחו שווקי חג מולד בשלושת הבוטיקים של מייזון קייזר ובהם כמיטב המסורת יוצב עץ אשוח ענק (עם מתנות!), קישוטי החג ינצנצו למרחקים. לצד אלו, תוצע חגיגה של מאפים ועוגות ייחודים לחג עם הקולקצייה החדשה והמיוחדת לכריסמס.

כריסמס במייזון קייזר
כריסמס במייזון קייזר | צילום: חן גרוס
המרקים של סופלייר
המרקים של סופלייר | צילום: דניאל באס
מנטנטן
מנטנטן | צילום: יהונתן בן חיים
תפריט ירדני בחצר גולדמן
תפריט ירדני בחצר גולדמן | צילום: אסף קרלה
נספרסו מפריז
נספרסו מפריז | צילום: יחצ
סלטי עותמאני
סלטי עותמאני | צילום: גליה אבירם
מקוויטיס
מקוויטיס | צילום: יחצ
תגיות:
אוכל יפני
/
אוכל אסיאתי
/
מסעדות חדשות
/
אוכל ערבי
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף