מי לא אוהב שניצל שיקום! ואז יילך בבושה לעמוד בפינה (: כי בואו נודה בזה, אין מי שלא אוהב שניצל. גם כאלו שלא אוהבים עוף- אוהבים שניצל. גם טבעונים וצמחונים, מתגעגעים לשניצל וזוללים תחליפים שמחקים שניצל. אני אגלה לכם סוד...שכשהייתי צמחונית (כמעט עשור), כל כך התגעגעתי לשניצל שהייתי מכריחה את אמא שלי להכין מלא שניצלים ואז הייתי זוללת את הציפוי . כן כן, אל תשפטו אותי- לכולנו יש רגעים קשים.
רשת המסעדות לנדוור, השיקה ממש עכשיו, ארבע מנות שניצל חדשות אשר יוגשו בכ-50 סניפים של הרשת ברחבי הארץ. מנות השניצל החדשות משלבות, תוספות מיוחדות בשילוב עם קלאסיקות מוכרות כגון שניצל וינאי קלאסי או שניצל סנדוויץ של ילדות אבל הרבה יותר טוב.
יסלח לי גיא רוזמרין החמוד ממש, המנה שלו גם הייתה טעימה . לא כמו שני הקודמים אבל הרעיון מקסים ומרענן את הביס הסטנדרטי. נתחי השניצל ממש נדיבים והשילוב של החסה והעלים האסייאתים עושה יופי של ביס . לא מנה שתפוצץ אתכם כמו שתי האחרות אבל מנה שווה ממש . המנה הכי פחות טובה מכל הארבעה, אבל עדיין טעימה, הייתה השניצל שייטל ולו רק בגלל עובי השניצל. הנתח היה מעט דק מידי לטעמי ולכן הציפוי הדומיננטי קצת השתלט- מצד שני לכי תריבי עם אוהבי השניצל דק דק. אז תכלס גם זו מנה טובה. אבל אני נשארת עם הקלאסי במקרה הזה.
יאללה תהנו לכם;