תביא לק | דווקא בחורף זה הזמן המושלם לגלידה טובה

החורף שמסרב לבוא, הוא זמן מושלם לטעום ולספר על גלידריות חדשות או לחדש טעמים. אז יאללה תביאו לק

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
תביאו לק. גלידת אלדו
תביאו לק. גלידת אלדו | צילום: איתן דור
4
גלריה

כשמשוטטים באיטליה בחורף רואים מלא איטלקים זוללים גלידה ואין סיבה שלא. גלידה היא לא מאכל או פינוק רק של קיץ, גלידת שוקולד טובה, עשירה , מענגת לא פחות בחורף ומקבלת גם קטע אחר מאשר עוד דרך לקירור הגוף. גם בארץ הגלידריות חזקות בחורף, אבל פה אולי זה בגלל שהחורף לא ממש רוצה להגיע...

גלידת בונה-בונו
גלידת בונה-בונו | צילום: יהונתן בן חיים

בואנה זה טוב!

אלוהים שתשמור. כזה עכשיו. נונו ג'וזף
אלוהים שתשמור. כזה עכשיו. נונו ג'וזף | צילום: גיל אבירם

איטליה- יפו וראשון לציון בגביע גלידה אחד // נונו ג'וזף

טעמי אלדו לחורף
טעמי אלדו לחורף | צילום: איתן דור

עדיין מפתיעה // אלדו בטעמי חורף חדשים

והנה לאחרונה קיבלתי טעימות מאלדו האלמותית שאמנם רוב הסניפים שלה נסגרו עדיין שומרת על הגחלת וממשיכה לנסות ולייצר גלידה איטלקית קלאסית. הם הוציאו כמה טעמים מיוחדים שאני הגדרתי כ"טעמים למבוגרים" שכוללים אלכוהול ומשחקי מרקם שילדים לא יאהבו.

תגיות:
אלדו
/
גלידה
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף