כשמשוטטים באיטליה בחורף רואים מלא איטלקים זוללים גלידה ואין סיבה שלא. גלידה היא לא מאכל או פינוק רק של קיץ, גלידת שוקולד טובה, עשירה , מענגת לא פחות בחורף ומקבלת גם קטע אחר מאשר עוד דרך לקירור הגוף. גם בארץ הגלידריות חזקות בחורף, אבל פה אולי זה בגלל שהחורף לא ממש רוצה להגיע...
בואנה זה טוב!
איטליה- יפו וראשון לציון בגביע גלידה אחד // נונו ג'וזף
עדיין מפתיעה // אלדו בטעמי חורף חדשים
והנה לאחרונה קיבלתי טעימות מאלדו האלמותית שאמנם רוב הסניפים שלה נסגרו עדיין שומרת על הגחלת וממשיכה לנסות ולייצר גלידה איטלקית קלאסית. הם הוציאו כמה טעמים מיוחדים שאני הגדרתי כ"טעמים למבוגרים" שכוללים אלכוהול ומשחקי מרקם שילדים לא יאהבו.