הנקסט דור של הסילו נפתח עם השף בנצי ארבל

בר אוכל חדש מבית סילו, בשיתוף השף בנצי ארבל ובניהולו של השף אופיר וידבסקי נפתח בחולון והוא הולך להיות ה-דבר לאכול בו

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
פרימו חולון
פרימו חולון | צילום: אמיר מנחם
2
גלריה

השף בנצי ארבל, שהוא אחד השמות החמים כיום בסצנת האוכל, פתח ממש עכשיו יחד עם המסעדן והבעלים של סילו-  ברנרדו בלחוביץ בר אוכל איטלקי- פרימו. את המסעדה יוביל השף בדגש על תוצרת חקלאית מקומית טרייה, מגוון בשרים ודגים טריים, פירות ים מובחרים וחיבור לחומרי גלם איכותיים הישר מאיטליה

"פרימו" תתמקד בפאן דיינינג ואלכוהול משובח במרכז החלל ממוקם לו טאבון איטלקי שמוציא מלא מאפים ופיצות, בתפריט יוגשו מנות לצד קוקטיילים איטלקיים קלאסיים וייחודיים, ובמקום יש חדר יינות מיקבי בוטיק מקומיים ואיטלקיים.

פרימו חולון
פרימו חולון | צילום: אמיר מנחם

את המקום עיצבה המעצבת שני רינג והוא שואב השראה מהסעודה האיטלקית ומסיבות הרחוב האיטלקיות. אלו באים לביטוי בעיצוב אקלקטי של החלל המשלב עבודות יד מוקפדות, ואווירה סקסית אלגנטית.

תגיות:
חולון
/
סילו
/
בנצי ארבל
/
פרימו
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף