ושניה לפני שנספר על האוכל, כמה מילים על הצוות כי תכלס הם אלו שעושים את הקסם. על הבר גילינו בחור שהגיע בכלל בעקבות אהבה מתל אביב לירושלים עם קצת געגוע לתל אביב והרבה רצון להכין קוקטיילים מיוחדים ולדבר על יין, לצידו הסומליה הצעיר של המקום שמכפר על הידע בהמון תשוקה וצמא לידע ועד מנהלת המסעדה שהיא כולה בת 25 ויש בה מקצועיות ושירותיות שלא הייתה מביישת מנהלת של טאיזו . התשוקה והרצון לשרת ולספק מוצר מושלם היא מחזה שלא חשים בו הרבה בתל אביב וזה גורם לכל החוויה להיות כל כך נעימה וכיפית שכלום לא הורס אותה.
רואים שהשקיעו מחשבה בתכנון המקום והאווירה ולא קיבעו אותה לקהל כשר, מרגו היא מסעדה ובר עם וייב אירופאי עם חיספוס ירושלמי שנותן חוויה מצויינת, רגועה מאד וכזו שמעלימה את הסועד לכמה שעות מהעולם שבחוץ. המחירים נהדרים, אני אישית ביקשתי ללכת על חצאי כוסות כדי לטעום כמה שיותר ולכן התימחור נעשה במיוחד אבל כוסות יתחילו ב- 32 שקלים ובקבוק לא יעבור את ה-220 שקלים, המחשבה שאפשר לשבת על בקבוק ו-3-2 מנות ולצאת עם 200-250 שקל לזוג הוא משהו שלא קיים בהרבה מקומות
במקום נערכות גם סדנאות יין ייחודיות המשלבת יינות מקומיים9, טאפסים ומבחר של גבינות מקומיות.