עד דלא ידע בדיזינגוף
פורים, הזמן היחיד בשנה בו אפשר להיות מה שרוצים, אז גם בנורדר החליטו להפוך למה שהכי רוצים להיות: יקב עם אוכל טוב, אווירה חמה והמון יין. לחמישה ימים בלבד, בין התאריכים 6-10.03, בר המסעדה המוצלח והפופולארי, הופך ליקב על רחוב דיזנגוף ודיג'יי שיגיע לחגיגות יקפיץ את האווירה. תפריט ספיישל פורים מבוסס על ענבים ועושה מחווה ליין, ולצידו יוגשו מגוון יינות ייחודיים במחירים שווים, היישר מחביות יין ישנות של קיר יאני. מומלץ להזמין מקום מראש כי המקום מפוצץ גם בימים רגילים, ובצדק. בין המנות שיוגשו:
ה-NORDER, בר-מסעדה הנמצא בפינת הרחובות החמים ביותר בתל אביב – דיזנגוף ונורדאו, מביא את הטעמים הייחודיים של איטליה וצרפת, היישר לצלחת. מנות שף שמוגשות בהרמוניה מושלמת של טעם וריח ועשויות מחומרי הגלם האיכותיים והטריים ביותר, בניצוחו של השף ליאור כהן.
פורים ממילא סטייל במירור בר
ימי משתה ושמחה
בר היין UPPERITIVO (אפריטיבו) מציג את "ימי משתה ושמחה" עם תפריט יינות מיוחד ומנות ספיישל במחירים שפויים: מנות 18-94 שקלים, קוקטיילים 40-60 שקלים, יין 34-45 שקלים. החל מהשעה 18:00 בערב יהנו האורחים מספיישלים וקוקטיילים מיוחדים בחגיגה פורימית עם DJ על התקליטיה. בין המנות שיוגשו:
בר היין UPPERITIVO משלב קוקטיילים ואוכל טעים ומשודרג, המתחלף לפי עונות השנה וחומרי גלם טריים. השף גיל חן מציע מנות קטנות מחומרי גלם טריים ומקומיים.
ספיישל פורים מקסיקני
לכבוד פורים מסעדת ARIA של השפים מושיקו אברהם וגיא גמזו עוטה עליה מסיכה מקסיקנית ומתחפשת לטולום האהובה. בחזית המסעדה תוצב בובת קש ענקית שתכניס אתכם לאווירה של מקסיקו ואת המסעדה והבר יקשטו קישוטי קש, ים ודקלים. לאווירה המיוחדת הורכב גם תפריט טאקו ספיישלים על-ידי השפים של המסעדה, מושיקו אברהם וגיא גמזו ודיג'יי ינגן את מיטב המוסיקה לאורך כל ערב. בין הטאקו שיוצעו בערב הספיישל:
ARIA הינה ביסטרו שף אורבני עדכני. את תפריט המסעדה החדש יצר השף הצעיר והמבטיח מושיקו אברהם, לצידו של אחד השפים המובילים בישראל גיא גמזו. במסעדה מוגש תפריט מוקפד הכולל מגוון מנות, המבוססות על שימוש חכם בחומרי הגלם הטובים ביותר. מסעדה ARIA וקומת הבר שוכנים במבנה היסטורי, אשר שייך למשפחתו של יואל משה סלומון.
בליבו הפועם של שוק הפשפשים ממוקמת מסעדת פארוק בשוק שמתאימה לכל אווירה מבוקשת ומציעה מגוון מנות בסגנון ים תיכוני בשילוב אלכוהול משובח שמשתלב עם כל ביס. חומרי הגלם הטריים מגיעים הישר מהשוק ומרכיבים מבחר עשיר של מנות צמחוניות וטבעוניות, מאכלי ים, מנות בשריות ועוד. את האווירה של פארוק בשוק קשה לפספס, ובפורים הקרוב היא מזמינה אתכם לאווירה המרימה, עם יומיים מוסיקליים במיוחד: ביום שני 6.3 מסיבת הרחוב של הפארוק בערב תחפושות בליווי של דיג'יי לחמי החל מ-23:00. למחרת, יום שלישי 7.3 תמשיך מסיבת הרחוב עם דיג'יי הדי משולם ואת היומיים האלה יסגור הגיטריסט רני כהן עם הופעה לצאת החג.
בראנץ' יפואי פורימי
פר דרייר, הביסטרו ובר היין האהוב במתחם נגה בתל אביב, יציע במהלך חג הפורים (6-8/3) תפריט ספיישל חגיגי הכולל בראנץ' עם הרבה אלכוהול, יין, שמפניות ובירות במחירים מיוחדים באווירה פורימית של תחפושות וחגיגות עדדלא ידע. הספיישל יתקיים בין התאריכים 6-8/3 ובין השעות 11:00-16:00 כשמארבע ואילך, יוגש גם תפריט חגיגי ואטרקטיבי.
פר דרייר הוא ביסטרו בסגנון צרפתי ובר יין שהקים דוד אבוקיה לפני 13 שנה. המקום פועל במשך שמונה שנים במתחם נגה בתל אביב במבנה עתיק הנפרש לאורך 800 מ"ר ובו חצר אורבנית גדולה עם אווירה נינוחה וקסומה. תפריט היין בפר דרייר רחב ורבים מהיינות בו פתוחים לכוסות. היינות במקום הם מיקבים קטנים ופורצי דרך בצרפת ומדינות אחרות בעולם, ועד ליקבי בוטיק ישראלים.
מסעדת דלי אלהמברה היפואית חוגגת גם היא בספיישל מדליק: יין חופשי לאורך כל החג ב-95 שקלים, תחרות תחפושות שהזוכה בה יקבל שובר לארוחת בוקר זוגית עם בקבוק יין ועוד שלל מנות מפתיעות ואווירת פורים מחשמלת לאורך כל היום. במקום תתקיים גם קריאת מגילה (שני, 1930) ומיד לאחריה תחרות תחפושות (21:00)
כמיטב המסורת גם השנה משתה פורים שמח במיוחד במסעדת הסוהו שבראשל״צ. המסעדה תקיים את מסיבת התחפושות המפורסמת בסימן באט מן ואשת החתול, ביום שלישי ה-7.3. ברפרטואר: תפאורה ייחודית, תפריט ספיישל מפנק, מופע שירה מוזיקלי והומוריסטי של שלישיית מה קשור בליווי נגנים, מסיבה בתקלוט dj אסיה וכמובן תחרות תחפושות נושאת פרסים שווים. כניסת קהל תחל מהשעה 21:00. האירוע סגור ללקוחות שירכשו כרטיסים מראש (גיל 25 ומעלה). מינימום הזמנה לסועד 100 שקלים.