אייל לביא מתמחה במטבח צרפתי ים-תיכוני, עם דגש על מטבח ביסטרו עילי. לביא שכיכב בשורה של מסעדות מצליחות כמו בר פירות ים בהרצליה, פסטיס בשדרות רוטשילד ורוקח 73 בתל אביב, מגיע לקאמקורה המושתתת על המטבח היפני הבשרי. יחד הם יצרו ארוחת טעימות יצירתית במיוחד על קו טוקיו פרובאנס.
בתפריט היינות שהרכיב היינן עידו לוינסון יינות מובחרים כמו: BETA כתום, אלטיטיוד 720+, גריי בלנד, סגל לא מסונן ועוד ניתן להזמין כוס יין או מסלול מותאם למנות 3 כוסות ב 99 ₪ לסועד/ 5 כוסות ב 135 ₪ לסועד.