תזמינו את כולם - השנה לא מבשלים

מנתחי בשר שלמים מתובלים ועד סירים מלאים בתבשילים וכמובן שפע סלטים. מגוון האופציות להזמנת אוכל מוכן לפסח מצמצם משמעותית את העבודה הקשה ומאפשר לכם להזמין עוד ועוד אורחים לחג בלי לעבוד קשה.

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
בלאדי שיק
בלאדי שיק | צילום: אסף קרלה
8
גלריה

פותחים את החג בשיק עם ארז קומורבסקי

ארז קומרובסקי יצר תפריט אוכל מוכן לחג הפסח שהוא חגיגה של כל מה שקומרובסקי יודע ואוהב לעשות: אוכל מנחם וטעים שיש לו שורשים, שמדבר את השדות ואת הפרדסים, את הגליל אבל עם כל השיק והסטייל של תל אביב.  אוכל משפחתי שעשוי ביד מדויקת ומיומנת מבית היוצר של מסעדת באלאדי שיק של קומרובסקי ושותפו חנן עזרן.

הזמנות דרך האתר: https://baladichic.co.il/

להרגיש כמו בבית עם קובבא

קובבא הוא אתר פחות מוכר אבל מאד מפתיע, של בשלנים בייתים מכל הגילאים מכל הארץ אותם אתם רואים ובוחרים בהתאם ללוקיישן שלכם- קצת כמו טינדר של אוכל. תוכלו למצוא בו סבתות שהחליטו מלבשל וחבר'ה צעירים שבאים להראות שגגם להם יש יד של בשלנית מרוקאית.

מה אוכלים: סבתא אסתר היווניה-טוניסאית תכין לכם תחתיות ארטישוק ברוטב לימוני ומינס (מצות) ממולא בבשר, מייקל מתמחה בסלטים לפתיחת שולחן וקציצות, הדר ונועה יביאו מנוצ בטוויסט נשי ומיוחד כגון מגש שומר וקולרבי צלויים, קציצות בקר וכרישה ברוטב לימון ןעוד

הבשלנים של קובבא
הבשלנים של קובבא | צילום: יחצ

פסח יווני וכל מה שצריך לחג במעדניה של גרקו

לרגל חג הפסח וליל הסדר מציעה 'גרקו דלי', המעדנייה של מסעדת גרקו, תפריט חגיגי בסגנון יווני וים תיכוני. המנות המיוחדות ישלבו קלאסיקות משולחן החג המסורתי, לצד כאלה שקיבלו טוויסט יווני.

מה אוכלים? סלט כבדי עוף-עם שומן טלה ביצים קשות וכוסברה  /  סלט ביצים / סלט הרינג מעושן / מרק דייגים / מרק פסולדה- מרק שעועית יווני מסורתית / לביבות ארטישוק – לימון, פטה, קפלוטירי, כורכום ועשבי תיבול / ארטישוק ממולא בקציצות דגים- ברוטב לימון, זיתים ורוזמרין / תבשיל סטיפדו עגלה ירקות שורש, יין אדום ושזיפים / עוגת מסקרפונה פנינסייר שקדים ואגסים ביין  / טארט משמשים מקורמלים ועוד

פסח בגרקו
פסח בגרקו | צילום: אסף קרלה

פסח מרוקאי אצל מאמא אווה סאפי

סוליקה המאמא של אווה סאפי המרוקאית של נווה צדק, החלה לקחת הזמנות לאוכל משובח לפסח

מה אוכלים? מגוון סלטים מרוקאים במשקל, חציל מטוגן בצרמלה, מיקס זיתים מרוקאיים, חרוסת, דג מרוקאי עם פולים טריים, קציצות מוסר ודניס, צוואר טלה בשזיפים, עוף בבצל וקינמון, תבשילי חלקי פנים, קציצות ותוספות

אווה סאפי
אווה סאפי | צילום: אמיר מנחם

פסח שכולו דה לוקס

דה לוקס הוא מטבח שוק עונתי הממוקם בשוק צפון ידוע ומוכר בזכות התור הארוך המשתרך אליו החוצה את כל השוק, מידי יום בצהריים. מזה חמש שנים הם חלק ממגמה בינלאומית של מטבחי שוק מקומיים ללא בשר זאת לא רק מטעמים מצפוניים אלא גם בשל המודעות ההולכת וגוברת לקשר בין מה שאנחנו בוחרים לאכול ולמשבר האקלים. כל המנות (למעט לביבות הפרסה), אפויות, צלויות , מבושלות או מאודות. ללא טיגון , ללא תוספת סוכר, ללא קמח,

מה אוכלים?:  מבחר עשיר של סלטים, תבשילים, לביבות ירק אפויות, ממולאים ,דגים טריים סלט סלקים ואגוזים, באבאגנוש, ענני כרובית חגיגית בסלרי והדרים, סלט תפוחי אדמה, סלט  ירוקים מאודים וצרובים / לביבות אביב ירוקות, ברוקלי , תרד, ומנגולד / בצלצלים במילוי עשיר וחגיגי של אורז, פיסטוקים, אגוזי מלך ועדשים שחורות ברוטב תמרהינדי / דג לבן טרי ברוטב חמאת עגבניות ומנגולד / גפילטע פיש ביתי אמיתי

לרגל חג הפסח- המעדניות  (חמש במספר)של סוליקה מציעות תפריט חג חגיגי ועשיר ובו שפע של סלטי פתיחה, מנות ראשוניות, עיקריות מבוססות בשר, עוף דגים וכמובן תוספות כך שלכל אחד מבני המשפחה ימצא פתרון (אף לרגישים לגלוטן)  לצד כל סממני החג הקלאסיים שאי אפשר לוותר עליהם החל מיין תירוש, מצות שמורות בעבודת יד, חזרת חריפה ונהדרת, זרוע טלה לברכות וחרוסת מתקתקה שופעת אגוזים. בנוסף,  המעדניות יספקו שירות אישי לכל לקוח – בכך שילוו כל אורח בבניי ההזמנה הכי מדוייקת עבור האורחים שלו- ממספר סועדים, העדפות קולינאריות, אלרגיות  מספר בוגרים ילדים ועוד.

מה אוכלים?  סלט המטבוחה מפורסם של סבתא סוליקה, פלפלים חריפים, גזר מרואקאי, סלקים צלויים ראשונות: סלט ביצים, סלט תפוחי אדמה, כבד קצוץ, לביבות פרסה בלקניות , מחמאר מרוקאי  מוגש באינגליש קייק, קונסומה עוף וקניידלעך, גפילטע פיש  תוספות: שורשם צלויים, אורז חגיגי עם בצלים מתוקים פירות יבשים שקדים ועשבי תבלין, אורז אושפלאו, עיקריות: אסאדו עגל בציר בקר ומרקחת בצלים מתוקים, נתחי פילה סלמון עסיסים עשויים בגריל ברוטב מיסו מסורתי, קציצות דגים מרוקאיות עם עשבי תיבול מבושלות ברוטב עגבניות כוסברה פלפלים , טנזיה של קציצות טלה, קציצות בקר בזעפרן ופול ירוק ועוד..

קצביית הדגים של שף יובל בן נריה במארזי ומנות חג

בינואר השנה השיק יובל בן נריה את 'ימה' קצביית- דגים עם קונספט ועיצוב מעולם אחר ובמיוחד לקראת החג מציעים בימה מגוון מארזי מתנה + מנות חג מעשה ידיו של בן נריה:

מארז ימה
מארז ימה | צילום: גל קולוג

הטלה של החג- מרינדו

כבר מאות רבות של שנים שחודש ניסן מזוהה לא רק עם חג הפסח, אלא גם עם עונת הטלאים המקומית. זו הסיבה שרשת קצביות "מרינדו" החליטה לתת לטלה את מלוא תשומת הלב ולהפוך אותו השנה לכוכב האמיתי של שולחן החג. בקולקציה המיוחדת של חג הפסח תמצאו נתחי טלה טריים ומוכנים לבישול שרק נכנסים לתנור.

רוסטביף טלה מרינדו
רוסטביף טלה מרינדו | צילום: שי גבריאלי

מתוק בלי קמח ובלי מצפון ודי לעוגיות הקוקוס!

מותג האפיה "דני וגלית", הידוע במוצרים המביאים גישה בריאה, מציג בימים אלה סדרת מארזי עוגיות ייחודית על בסיס קמח שקדים המתאימה לחג הפסח המתקרב המהוות אלטרנטיבה בריאה מחומרי גלם טבעיים ואיכותיי ומתאימות לנמנעים מגלוטן ולטבעונים ולאלו שמאסו בעוגיות הקוקוס והבוטנים.

מה יהיה בסדרה החדשה לחג: עוגיות שוקולד צ'יפס קמח שקדים  / עוגיות פירות יער מקמח שקדים  /כדורי שוקולד חמאת בוטנים ופצפוצי אורז מלא.העוגיות יוצעו במחיר 26-29₪ או במבצע ייחודי למזמינים באתר בלבד

מצה וממרח השחר ב..גלידה?

גלידת השחר ומצה של לג'נדה
גלידת השחר ומצה של לג'נדה | צילום: יערה גדרון

לכבוד חג הפסח בן&ג'ריס משיקים: גלידה בטעם חרוסת – במהדורה מוגבלת.

חרוסת בגלידה
חרוסת בגלידה | צילום: יחצ
תגיות:
פסח
/
אוכל מרוקאי
/
ארז קומורובסקי
/
אוכל מוכן
/
כשר לפסח
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף