את המעבר מהשנה הקודמת לשנה החדשה, חוגגים התאילנדים בפסטיבל הסונגקראן (פסטיבל המים) כל שנה ב-13 לאפריל למשך שלושה ימים מלאי אוכשמחה ואלכוהו כמובן.
פאק אדונג פאד קאי כליות חזיר על הווק, ביצה טרופה, שום ועלי חרדל שנכבשים במקום 46 ₪ ; מו סום טאם טואה נתחי ברוסט כבושים ופריכים לצד סלט לוביה חריף במיוחד 72 ₪ ; טום צ׳ט קדוק און מרק צח עם צלעות חזיר רכות, ביטר מלון ועלי חרדל כבושים 58 ₪; קוי נאה טרטר שפיץ שייטל מ״איסאן״, כוסברה, נענע, שאלוט, ״קאו קואה״ והמון חריף 42 ₪ ; נאה פאד צ׳ה אוסובוקו בבישול ארוך, קראצ׳אי, חציל תאי, בזיל תאי ופלפל שחור צעיר 46 ₪ ; קאו טום גאי מרק אורז תאי על בסיס ציר עוף, ג׳ינג׳ר, כרוב, בצל ירוק ושום פריך 58 ₪
**ייתכן ויהיו שינויים בתפריט.
כמובן שבכל אחד מהערבים יתפוס את העמדה אחד מהדיג׳ייז רסידנטס של קאב קם, ללוות מוזיקלית את החגיגה.
חגיגות סונגקראן בקאב קם
13-15/04/2023
17:30 עד אחרון הלקוחות
לינקולן 11 תל אביב