איך המנות של סנסציית הבישול מהאינסטגרם?

הן יפהפיות, חדשניות ויצירתיות, וההגשה פשוט סנסציונית. השף אלכסנדר זונדר לחניש עובר מהרשת החברתית לחיים האמיתיים, אך האוכל שלו הרבה יותר פוטוגני מאשר הוא טעים

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
לגו כבד אווז ג׳לי דובדבנים
לגו כבד אווז ג׳לי דובדבנים | צילום: זונדר

תמונה אחת שווה אלף מילים - הביטו בצילומים של המנות היפהפיות שמכין השף הצעיר (25) אלכסנדר זונדר לחניש במעבדה שלו. כן כן, מעבדה - כך הוא מכנה את הניסויים מרובי העשן כתוצאה מבישול בוואקום, שאותם הוא עורך ביחידת דיור בגינה של סבתו בגני תקווה. בזכות הדמיון, היצירתיות ושילוב הצבעים היפהפיים הוא הפך לכוכב אינסטגרם, שלו מלייקקים 17 אלף אנשים רעבים.

תגיות:
אינסטגרם
/
אוכל
/
ביקורת מסעדות
/
אלכסנדר זונדר לחניש
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף