לקראת חגי תשרי, רשת גולדיס מציגה תפריט ראש השנה שנבנה בשיתוף פעולה עם השף תום פרנץ, זוכה תוכנית "מאסטר שף". התפריט החדש מבוסס על ברכות החג ומשלב בין טעמים מסורתיים לפרשנויות קולינריות עדכניות.
בין המנות המיוחדות ניתן למצוא חלות רכות במילוי תפוחים מקורמלים בדבש, טאבולה תמרים עם נענע וסומאק, פילה סלמון חגיגי במילוי עשבי תיבול וציר רימונים, כבד קצוץ עם ריבות ביתיות, קונסומה טלה עם כופתאות עשבי תיבול, ועוף שלם ממולא באושפלאו עם צימוקים ותמרים. עוד בתפריט: כתף בקר על פולנטת דלעת, אסאדו עם פורטובלו ורוזמרין, שוקי עוף עם תפוחים ופריקי, ותבשיל גולאש רועים במעטה פירה קרמי. מלבד מנות אלו מוצעים גם סלטים, מנות ביניים, תוספות חמות וקרות, וכן קינוחים מהקונדיטוריה של הרשת.
השף תום פרנץ ציין כי מטרתו הייתה "לקחת את הטעמים המסורתיים של החג ולעטוף אותם בפרשנות אישית ומפתיעה", וכי המנות החדשות מבקשות לספר סיפור של שורשים, משפחה וזיכרונות ילדות לצד שימוש בטכניקות קולינריות עדכניות. הארוחות זמינות להזמנה מוקדמת באתר האינטרנט ובמוקד הטלפוני של גולדיס, עם אפשרות למשלוחים לכל רחבי הארץ. כל המנות בכשרות מהודרת – מהדרין גלאט בד"ץ העדה החרדית - ללא קטניות וללא שרויה.