מאחורי אזור התעשייה: הפיתה שהפכה למקום עלייה לרגל

נתניה אמנם לא ידועה כבירת הקולינריה של ישראל, אך בשנים האחרונות מתחילות לצבור תאוצה בעיר כמה מסעדות מעניינות. הפעם – הפיתה עם הבשר של "זורבה" במבחן

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
פיתה עם בשר אונטריב בבישול 17 שעות, זורבה נתניה
פיתה עם בשר אונטריב בבישול 17 שעות, זורבה נתניה | צילום: חושן הראל
3
גלריה

כשהגעתי בשעת צהריים, המקום כבר היה מלא: שולחנות של חברים, בעלי עסקים קרובים שבאו לנשנש, ומשפחות מהשכונה המקסימה שמסביב. השפות התערבבו באוויר: עברית, צרפתית ואנגלית - כולם אוכלים מהכול. רחוק מההמולה של השוק ומרכז העיר, מאחורי אזור התעשייה, מסתתרת לה הפיתה הכי טובה באזור.

פיתה עם בשר אונטריב בבישול 17 שעות, זורבה נתניה
פיתה עם בשר אונטריב בבישול 17 שעות, זורבה נתניה | צילום: חושן הראל
זורבה נתניה
זורבה נתניה | צילום: חושן הראל

גם הפיתה עצמה מפתיעה: נימוחה, איכותית, מאודה במיוחד לכל מנה. ובעיקר - חזקה. היא מחזיקה מעמד גם תחת עומס השמן שטפטף מהבשר ושום הקונפי שהונח מעל, עד הביס האחרון. ולמי שעוד לא מכיר את המשקה של המקום - "הספונג'ה": סודה עם ריכוז פירות יער ותות. פשוט אבל מיוחד מאוד, ומשלים את הארוחה - עם טעם נתנייתי "אסלי".

כדאי לדעת: "זורבה" פתוחה מיום ראשון עד חמישי, מהשעה 12:00 בצהריים ועד 16:30 - או עד שהבשר נגמר. וזה קורה, כך נראה, לא מעט.

תגיות:
בשר
/
מסעדות
/
נתניה
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף