כשהגעתי בשעת צהריים, המקום כבר היה מלא: שולחנות של חברים, בעלי עסקים קרובים שבאו לנשנש, ומשפחות מהשכונה המקסימה שמסביב. השפות התערבבו באוויר: עברית, צרפתית ואנגלית - כולם אוכלים מהכול. רחוק מההמולה של השוק ומרכז העיר, מאחורי אזור התעשייה, מסתתרת לה הפיתה הכי טובה באזור.
גם הפיתה עצמה מפתיעה: נימוחה, איכותית, מאודה במיוחד לכל מנה. ובעיקר - חזקה. היא מחזיקה מעמד גם תחת עומס השמן שטפטף מהבשר ושום הקונפי שהונח מעל, עד הביס האחרון. ולמי שעוד לא מכיר את המשקה של המקום - "הספונג'ה": סודה עם ריכוז פירות יער ותות. פשוט אבל מיוחד מאוד, ומשלים את הארוחה - עם טעם נתנייתי "אסלי".
כדאי לדעת: "זורבה" פתוחה מיום ראשון עד חמישי, מהשעה 12:00 בצהריים ועד 16:30 - או עד שהבשר נגמר. וזה קורה, כך נראה, לא מעט.