ראש השנה מסמל התחלות חדשות, איחולים וברכות לשנה מתוקה. אנשי AMAYA, מסעדת שף ומטבח עילי על טהרת הדגים והירק, החליטו להרים שתי ארוחות בלבד שהן מסע של מנות וקוקטיילים בעקבות סמלי החג.
השף דודו בן אבו והמיקסולוג גבי גרשטור, שיצרו חיבור קבוע והדוק בין מטבח לבר של מסעדה, רקחו יחד תפריט מיוחד לשתי ארוחות ראש השנה שבמרכזן תמרים, רימונים, דלעת, תפוח ודבש.
בין המנות בארוחות ראש השנה של AMAYA: שיתמו אויבינו ושונאינו (תמרים): בייגלה, חמאת מג'הול, סלסה של תמרים צהובות; שנרבה זכויותינו כרימון (רימון): סשימי פלמידה, קונסומה רימונים, עלי חזרת, לאבנה, שמן בזיליקום, לפת מוחמצת; שיקרע רוע גזר דיננו (דלעת): אנלוטי צ'ירשי, ציר ירקות וחמאה, לימון ופרמזן; שתתחדש עלינו שנה טובה (תפוח ודבש): טארט דבש מלוח, גלידת תפוח וקינמון.
בין ההקוקטיילים: תמרים - ג'ין תפוז דם, ליקר פלפל חריף, מיץ ליים, סירופ תמרים; רימון - וודקה, קמפרי, מיץ לימונים, מיץ רימונים, לואיזה ובזיליקום; דלעת - רום מושרה בגרעיני דלעת קלויים, ליקר קקאו, מיץ ליים, סירופ דלעת ותבלינים; דבש - טקילה מושרת בקפה, ליקר תבלינים, סירופ תירס ודבש.