המסעדה קיבלה חיים חדשים - צבעונית, חמימה ומלאת אופי, אך שומרת על תחושת משפחתיות. המטבח פתוח לעיני הסועדים, והמוזיקה ההודית ברקע משלימה את האווירה. הכל נעשה במקום - מהבצקים, דרך הצ'אטני ועד הפורי - וההשקעה ניכרת בכל פרט.
התפריט אינו קבוע, אלא משתנה לפי עונות השנה והיצע השוק. מנות מסוימות חוזרות, אחרות מתחלפות - כך שבכל ביקור עשויות להופיע הפתעות חדשות.
הארוחה נפתחה בסלט קצוצבר - פרוסות מלפפון עם יוגורט עיזים, נענע, כוסברה, בוטנים, שומשום וצ'ילי. מנה פשוטה לכאורה, אך מתוחכמת ומרעננת. ביס קריר ומאוזן שמכין את החיך, עם קראנצ'יות מהבוטנים ונגיעה חריפה עדינה. במחיר 45 שקל - פתיחה מעולה לארוחה הודית.
בהמשך טעמתי את הפאני פורי - כדורי בצק דקיקים ופריכים ממולאים באפונה לבנה. את הצ'אטני הירוק מוזגים פנימה ברגע האחרון - שילוב רענן וחריף שמשאיר טעם של עוד. במחיר 36 שקל - מנה אותנטית שמביאה את הרחוב ההודי לחיפה.
לאחר מכן הגיעה הפלאק צ'אט - עלי מנגולד בטמפורה נטולת גלוטן, עם רייטה, גרין צ'אטני, תמרהינדי ורוטב רימונים. עלים פריכים בצד אחד, רטבים חמצמצים־מתקתקים בצד השני - ביס מושלם שמשחק בין מתוק, חמוץ וקריספי. ב-44 שקל - מנה בלתי נשכחת.
כמנה עיקרית בחרתי באביאל - תבשיל ירקות טבעוני עם שעועית, פפאיה וגזר, בבישול קוקוס טרי ומסאלה. הוגש עם אורז בסמטי ריחני והרגיש כמו חיבוק בבטן. הקוקוס הקרמי עטף את הירקות, המסאלה הוסיפה עומק - מנה מאוזנת, מנחמת, ב-62 שקל.
לצד הארוחה שתיתי שני סוגי לאסי - מנגו והל. המנגו היה מתקתק ופירותי, ההל שילב מתיקות עם מליחות עדינה. כל אחד מהם עלה 22 שקל, וההל סיים את הארוחה בקלילות ומשב רענן.
קיסר היא לא עוד מסעדה הודית - אלא סיפור אישי של אישה שהפכה חלל טעון למסעדת חלומות. פז סומך יצרה מקום שמגיש אוכל הודי אותנטי, מלא נשמה. המחירים נגישים, המנות מפתיעות - וכל ביקור מרגיש קצת כמו טיול להודו.