המסעדה בישראל שכל המפורסמים עולים אליה לרגל - בדרך למהפך

Japoon, המסעדה היפנית הכשרה של מלון סטאי תל אביב, תעבור ב־8 באוקטובר אל חלל פנימי חדש בקומה התחתונה. המסעדה תמשיך להגיש את תפריט הסושי והמאקי המוכר לצד מנות חדשות

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
מסעדת ג'אפון | צילום: דן עזרא

המהלך מגיע לאחר חודשים של הצלחה מרשימה מאז פתיחת המסעדה במאי 2025, ומיועד לשפר את חוויית המבקרים במלון ובסביבתו כך שתתאים לכל עונות השנה. המיקום החדש בקומה התחתונה ישמר את האופי היוקרתי והאלגנטי של המסעדה, תוך שהוא מציע סביבה צעירה ותוססת, מתאימה לקבוצות חברים, חגיגות וערבי זוגות, עם אווירה ייחודית ומוזיקה חיה של DJ.

Japoon
Japoon | צילום: סנדי לוי

המסעדה תמשיך להציע את תפריט הסושי האיכותי והמוקפד שהפך אותה למבוקשת, הכולל מגוון מאקי רולים ייחודיים, סשימי טרי וניגירי המוכנים בקפידה מחומרי גלם טריים ומשובחים. במסגרת המעבר, יתווספו למסעדה מספר מנות חדשות ומיוחדות, המשלבות טעמים מסורתיים עם טוויסט מודרני.

Japoon , שהגיעה לישראל מהצלחתה במיאמי והפכה במהירות ליעד מבוקש ומוערך לאוהבי המטבח היפני האותנטי בתל אביב. המסעדה הפכה לאחת המסעדות המדוברות בעיר, כאשר אליה מגיעים בקביעות אנשי תקשורת, ידוענים ודמויות ציבור רבות מעולמות הבידור. המסעדה זכתה להצלחה בזכות השילוב הייחודי של קולינריה יפנית מוקפדת, כשרות ללא פשרות, שירות ברמה גבוהה ומיקום יוקרתי בלב קו החוף של תל אביב.

Japoon
Japoon | צילום: סינדי לוי
תגיות:
אוכל
/
אוכל אסיאתי
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף