הטעמים של הסתיו: ארבעה מקומות שחייבים לטעום

הסתיו מתקרב, והתיאבון מתעורר: בראנץ’ למשפחה, דיינר עם ניחוח אמריקאי, סושי שמוגש לצלילי די.ג’יי וטאפאסים בסגנון ברצלונה – כך נראית עונת האוכל החדשה.

ליאל עזור צילום: פרטי
מסעדת שגב דיינר בפתח תקווה
מסעדת שגב דיינר בפתח תקווה | צילום: גיל אבירם
5
גלריה

Chez Vivie – בראנץ’ חגיגי בסגנון אירופי

סוכות ב''שה ויוי''
סוכות ב''שה ויוי'' | צילום: עדי דר

Japoon – סושי, מוזיקה חיה ואווירה יוקרתית במלון סטאי

סטאי JAPOON
סטאי JAPOON | צילום: סינדי לוי

SEGEV DINER – אמריקה פוגשת את פתח תקווה

SEGEV DINER הכשר בפתח תקווה
SEGEV DINER הכשר בפתח תקווה | צילום: גיל אבירם

eso – ספרד מגיעה לדיזינגוף

בין אם בא לכם לפתוח את היום עם בראנץ’ קליל, להמשיך בערב עם סושי ומוזיקה חיה, ליהנות מבשרים אמריקאיים בסטייל של שגב או לקפוץ לטאפאס בר ספרדי – הסתיו הקרוב מביא איתו סצנה קולינרית מגוונת, צבעונית ומעוררת תיאבון.

eso – טאפאס בר אמיתי
eso – טאפאס בר אמיתי | צילום: אסף קרלה
תגיות:
בראנץ'
/
מסעדות
/
אוכל
/
מסעדות חדשות
/
בראנץ' בתל-אביב
/
קולינריה
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף