“פתחנו יום אחרי שהסתיימה המלחמה עם איראן,” מספר לי חזן. “אבל עדיין לא עשינו פתיחה. הרגשנו שזאת לא תקופה לחגיגות. עכשיו, כשהכול מתחיל להירגע, החטופים החיים כבר בבית, אפשר סוף־סוף לחשוב על פתיחה חגיגית כמו שחשבנו". הבחירה לוותר על סושי הייתה מכוונת. ״סושי זה נהדר, אבל רצינו להראות את הצד הביתי של המטבח היפני. את האוכל שאנשים אוכלים ביום־יום. חם, מנחם, מדויק, מבושל לאט. כזה שאפשר לחזור אליו שוב ושוב,״ אומר חזן.
פאנקי מתפקדת בשתי זהויות: בצהריים היא מסעדה נינוחה לארוחות עבודה או עצירה באמצע היום, ובערב היא מתמלאת באנרגיה של בר יפני עם תאורה חמימה, מוזיקה ודרינקים.
״כשהגענו לצומת מוצרט ב־2017 אמרו לנו שאין סיכוי שיצליח פה משהו,״ נזכר חזן. ״החלטנו להאמין במה שאנחנו עושים, והיום זו שדרה חיה ותוססת. עם לנדוור, KissVibe ופאנקי - יצרנו תרבות בילוי אמיתית במוצקין".