נובמבר של טעמים: חמש חגיגות קולינריות שאסור לפספס

נובמבר מתמלא באירועים של טעם ותרבות: שפים מובילים, חידושים מפתיעים, קוקטיילים, סושי ופסטיבל טבעוני אחד שמחבר את כולם סביב שולחן ישראלי צבעוני במיוחד.

ליאל עזור צילום: פרטי
ענר בן רפאל וישראל אהרוני - אבני היסוד בתריסר
ענר בן רפאל וישראל אהרוני - אבני היסוד בתריסר | צילום: אסף קרלה
6
גלריה

“תריסר” חוגגת את המטבח הישראלי

תריסר, האנגר 12, נמל תל אביב | שני–שבת 18:00–23:00

ירקות של סתיו - מסעדת תריסר
ירקות של סתיו - מסעדת תריסר | צילום: אסף קרלה

Ototo Sushi – ערב יפני בשני סניפים

רחובות: אלי הורוביץ 4 | גדרה (ביג): אברהם דורון 1 | שני הערבים: 19:00–23:30

אוטוטו גדרה
אוטוטו גדרה | צילום: ריטה מאי

Holy Bar – בר הג’אז של תל אביב

בלב מתחם הר סיני נמצא Holy Bar, שהוציא תפריט חדש שמשלב אוכל ים־תיכוני עם תרבות ג’אז חיה. על האוכל אחראי השף יובל בירנבאום, והתפריט מציע מנות לחלוקה וקוקטיילים מעוצבים.

Holy Bar, הר סיני 1 תל אביב | ראשון–חמישי מ־18:30, מוצ"ש מ־21:00

Holy Bar - בר הג׳אז של תל אביב
Holy Bar - בר הג׳אז של תל אביב | צילום: אמיר מנחם

קפה גרג × תנובה – חודש הקוטג’

במהלך נובמבר, כל סניפי קפה גרג יגישו תפריט מיוחד שנולד משיתוף פעולה עם תנובה, ובמרכזו קוטג’ ישראלי קלאסי.

חברת תנובה ורשת קפה גרג בשיתוף פעולה
חברת תנובה ורשת קפה גרג בשיתוף פעולה | צילום: גיל אבירם

פסטי ויגן 2025 – חגיגת הטבעונות של השנה

דיזנגוף סנטר, רח’ דיזנגוף 50 תל אביב | 5–6.11, 13:00–21:30

בקיצור ולעניין - נובמבר 2025 הוא חודש של טעמים ורעיונות חדשים – שפים שמחדשים את המסורת, ברים שמרימים חוויה תרבותית, ופסטיבלים שמחברים בין קהלים וטעמים. בין אם אתם מחפשים ערב יפני, תפריט טבעוני, או קוקטייל עם ניחוח צמחים – זה הזמן לצאת ולטעום את נובמבר במלואו.

פסטי ויגן, ברטון – קרפרי מקומי
פסטי ויגן, ברטון – קרפרי מקומי | צילום: wolt
תגיות:
מסעדות
/
פסטיבל
/
תפריטים
/
קולינריה
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף