מסעדת דוניאנא, אחת מהמסעדות המזוהות ביותר עם עכו והצפון, מציינת 20 שנות פעילות ומשיקה תפריט חדש ועונתי. המסעדה, הצופה מהחומה הדרומית אל מפרץ חיפה והים הפתוח, השלימה לאחרונה עבודות שיפוץ שכללו התאמות עיצוביות ועדכוני תשתית, תוך שמירה על מאפייני המבנה והסביבה.
בין המנות החדשות ניתן למצוא פלטת מאפים לבנטינית הכוללת קובה, סמבוסק גבינה וזעתר, פטאייר וכדורי גבינה וזיתים (68 ₪); שווארמה דגים עם טחינה ועמבה (68 ₪); סביצ’ה דג עם לבנה, לימון ושמן בזיליקום (62 ₪); קלמארי צרוב על לבנה ועשבי תיבול (67 ₪); שישברק טבעוני במילוי גבינה וזעתר (102 ₪); טליאטה פילה עגל עם רוקט (178 ₪); ומנת “מנסף פירות ים” על מצע אורז צהוב.
בתפריט העיקריות שומרים על קו הדגל של המסעדה – דגים ופירות ים טריים מהים התיכון, לצד מנות בשר מקצביית דבאח. אחת המנות המזוהות ביותר עם המקום היא קדירת פירות הים, המוגשת בקדרת ברזל יצוקה עם שרימפס וקלמארי ברוטב שום-לימון. השף סאהר סולימאן מסביר כי התפריט החדש נבנה מתוך כוונה “לשלב בין טעמי הים והעיר לבין פרשנות עדכנית שמכבדת את המסורת המקומית”. לדבריו, השאיפה היא לייצר חוויה שמספרת את סיפורו של האזור דרך הצלחת.