אחרי 14 שנים: אחת המסעדות האהובות בלוינסקי בתל אביב מחליפה ידיים

השפית והבעלים של מסעדת אוזריה בתל אביב יוצאת להגשים חלום בפלופונס, ותעביר את ניהול המטבח לסו-שף ארז אמיד, שמלווה את המסעדה בעשור האחרון

מיטל שרעבי צילום: פרטי
עקבו אחרינו
אוזריה
אוזריה | צילום: באדיבות המסעדה
2
גלריה

אחת המסעדות המזוהות ביותר עם סצנת האוכל של דרום תל אביב עומדת בפני חילופי דורות: השפית אביבית פריאל, הבעלים והמייסדת של מסעדת אוזריה בשכונת לוינסקי, עוזבת את ישראל לטובת פרויקט חדש ביוון - ותעביר את מושכות המטבח לסו-שף ארז אמיד.

פריאל, שהקימה את אוזריה לפני 14 שנים והפכה אותה לאחת המסעדות הבולטות באזור פלורנטין-לוינסקי, תעבור בתקופה הקרובה לפלופונס, שם היא מתכננת להקים בית אירוח קטן על שטח של כ-7.5 דונם.

אוזריה
אוזריה | צילום: באדיבות המסעדה

אוזריה נפתחה בתחילת העשור הקודם והצליחה לבסס לעצמה זהות ברורה בנוף הקולינרי המקומי עם מטבח ים-תיכוני-בלקני שהתבסס על חומרי גלם עונתיים, שולחנות פתוחים, מנות לחלוקה ואווירת טברנה תל-אביבית לא רשמית. לאורך השנים הפכה המסעדה לנקודת מפגש קבועה עבור קהל מקומי ותיירים, בעיקר בזכות השילוב בין אוכל ים-תיכוני, אלכוהול ואווירה שכונתית.

תגיות:
חדשות אוכל
/
אוזריה
/
טברנה
/
שוק לוינסקי
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף