בר אוכל "Loulou 47" בנחלת בנימין: לשתות, לבלות ולנשנש בהנאה | ביקורת מסעדות

בלב מדרחוב נחלת בנימין הסואן, "Loulou 47" מציע שילוב של אווירה אירופית, מנות מוקפדות של השף רוסלן אוסוב, חומרי גלם איכותיים וחוויית בילוי שמכוונת הרבה מעבר לאוכל בלבד

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
עקבו אחרינו
לולו יקיטורי
לולו יקיטורי | צילום: גיא אשכנזי
6
גלריה

מדרחוב נחלת בנימין בתל אביב הפך בשנים האחרונות לזירה הקולינרית הסואנת וההדוניסטית ביותר בתל אביב. במרחב הציבורי הזה, הגדוש במסעדות שפים, ברי קוקטיילים ובליינים, נדמה כי חוקי המסעדנות המסורתיים הוחלפו: הממדים קטנים, הקצב מהיר והמחירים מאמירים אל מחוזות אבסורדיים.

בתוך האקוסיסטם הזה בולט בר האוכל “Loulou 47”. מבחינה חזותית, המקום מציג תפאורה אירופית מעודנת ומרהיבה - סימפוניה של אורות כתומים חמים, אפלולית רומנטית ועיצוב אינטימי שמצליח לנתק את הסועד מההמולה שבחוץ ולייצר אשליה של סמטה פריזאית תוססת.

סלט סשימי אדומה (86 שקלים) הוא הגדרה מעט מטעה, שכן המרכיבים הונחו זה לצד זה בקומפוזיציה מפורקת ולא כסלט מסורתי. עם זאת, איכות חומרי הגלם עילאית: נתחי הסשימי הפגינו טריות מהדהדת במרקם חמאתי ממיס, והם שודכו לסלט עשבי תיבול מרענן ופלחי תפוז עסיסיים, בתיבול יד אמן. נוכחותו של יוגורט יווני סמיך וחמצמץ חתמה את המנה והעניקה לה עומק קרמי נחוץ.

כדי להוסיף עוקץ לארוחה נדגמה צלחת חריפים (26 שקלים) שהייתה למעשה חריף אחד - פלפל ירוק שנצלה כהלכה ושחה ברוטב אג’יקה גיאורגי ארומטי ועז טעמים, מושלם לטבילה עבור הלחם המצוין והחם שהוגש לשולחן. אחר כך הגיעה אחת המנות המצטיינות של הערב: תירס על פחמים (62 שקלים). השף אוסוב יצר כאן שילוב מתוחכם בין פולנטה אוורירית, קטיפתית ונוזלית ובין גרגירי תירס מתקתקים שנתמכו בעקצוץ חריף של צ’ילי, פלפל אורפה מעושן וסיומת מלוחה ועשירה של גבינת פרמזן מגוררת.

למנה עיקרית נבחר פילה מוסר ים (124 שקלים). מחירה של המנה גבוה, בייחוד לנוכח ממדיה הצנועים, אולם היא מבהירה את טיבו של המקום. ל-”Loulou 47” לא מגיעים עבור שובע פונקציונלי, מגיעים כדי לשתות, לבלות ולנשנש בקצב גבוה. פילה הדג נעשה ברמת דיוק גבוהה, כשהוא משודך לחמאת פרנו (אניס) עשירה וארומטית שעטפה את השעועית הירוקה הפריכה, עגבניות המגי העסיסיות וצ’יפס עבה וזהוב.

חוויית הבילוי הגיעה לשיאה הודות לשירות יוצא דופן. המלצרית אמילי שדרגה את הערב במקצוענות, חן וידע קולינרי מעמיק, והפכה את הביקור לכזה שמחייב עוד ביקור.

ההרכב הפותח: 11 פריטים שיכינו את המגרש הביתי לצפייה משותפת במונדיאל

קופסת צלעות תירס של בורגר סטיישן 160 שקלים

צלעות תירס, רשת בורגר סטיישן
צלעות תירס, רשת בורגר סטיישן | צילום: יח''צ

רביעיית קערות עם מגש עץ של קסטרו הום 99.90 שקלים

מארז מקסיקו של מיטמן 239 שקלים

מארז מכסיקו
מארז מכסיקו | צילום: יח''צ

מארז פיצוחים של אגוז הכפר 39.90-42 שקלים

קערות של מגנוס 159.90 שקלים

באקט של כנפיים, שניצלונים או טבעות בצל של אגאדיר 98 שקלים

באקט שניצלונים של אגאדיר
באקט שניצלונים של אגאדיר | צילום: יח''צ

קערת עץ של גולף אנד קו 54.90 שקלים

מכונת ברד נינג'ה סלאשי 990 שקלים

גלידת חלב ודבש של בן אנד ג'ריס 24.90 שקלים

בן אנד ג'ריס ישראל פיינט חלב ודבש
בן אנד ג'ריס ישראל פיינט חלב ודבש | צילום: יח''צ

וופר מקסיקני של ברגר קינג 46 שקלים

מר בראוני במהדורת מונדיאל 12.90-16.90 שקלים

ברגר קינג ישראל - וופר מקסיקני
ברגר קינג ישראל - וופר מקסיקני | צילום: יח''צ
תגיות:
תל אביב
/
מסעדות
/
אוכל
/
ביקורת מסעדות
/
מונדיאל
/
נחלת בנימין
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף