סוד על הים: הבר התל אביבי המטורף שמסתתר לכם מתחת לאף

קונטנטו במלון קרלטון תל אביב מציג תפריט קיץ חדש מול הים, עם מנות לחלוקה, קוקטיילים של רז גנץ, הופעות שקיעה ומסיבות צהריים בימי שישי

לוגו מעריב צילום: מעריב אונליין
עקבו אחרינו
קונטנטו
קונטנטו | צילום: יחצ
2
גלריה

התפריט החדש נבנה סביב מנות המיועדות לחלוקה ולישיבה מול הים. בין המנות ניתן למצוא עגבניות של קיץ — עגבניות, בזיליקום, צנונית ובלסמי על לאבנה; הירוק של השקיעה — חסות, אנדיב, תפוח עץ, קממבר וויניגרט הדרים; כרובית על הגלים עם טחינה, סלסת עגבניות ירוקה ושקדים; טונה טטאקי במפרץ עם בלו פין, סומסום שחור, מלפפונים, פונזו ועירית; פישבורגר זריחה — דואט סליידרים של קציצות דג טרי עם איולי לימון כבוש, כוסברה ובצל מוחמץ, המוגש עם צ'יפס; חלום ליל קיץ — פילה דג ים עם ירקות מוקפצים בשמן זית מקומי ושום קונפי; ופיצה סנטוריני עם זיתים שחורים, עגבנייה וגבינת פטה. מחירי המנות נעים, על פי התפריט, בין 62 ל-122 שקלים.

לצד האוכל מציע המקום תפריט קוקטיילים חדש, שנבנה בהשראת צבעי הים והשקיעה. בין הקוקטיילים: PERALITA על בסיס ג'ין, ליקר אגס, ליקר פאגס, תפוח ירוק, סברס וליים; FUEGO על בסיס טקילה מתובלת בבזיל ושושנים, ליקר משמש, קורדיאל מנגו בוסר, אגבה, מלח שאטה ולימון; ו-AZURRA עם אוזו, ליקר ליצ'י, ליקר סמבוק, קורדיאל נענע, אפרסקים וליים. מחיר הקוקטיילים המצוינים בתפריט עומד על 69 שקלים. נוסף לכך מוצעים במקום יינות, בירות מהחבית וקוקטיילים קלאסיים.

קונטנטו
קונטנטו | צילום: דוד מויאל
תגיות:
תל אביב
/
אלכוהול
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף